Om oss

Ann Kristin Myhre

Ann Kristin Myhre

Daglig leder og eier

 

Hei hei ! Jeg heter Ann Kristin! Jeg lever og ånder for at mine kunder til enhver tid skal føle seg trygge. Derfor er kvalitet, utdanning og ivaretakelse av deg som kunde i høysetet hos oss. Jeg bruker mye tid på oppdatering og kursing, slik at jeg til en hver tid , er oppdatert på det siste nye innenfor området. Gode og naturlige resultater er viktig for meg å tilby deg som kunde. Når det gjelder fillerbehandlinger er jeg en av få i Norge som deltar på Allergan sitt utdanningsprogram i MD codes. Dette programmet er utviklet av den anerkjente Plastikk kirurgen Dr. Mauricio De Maio. Utdanningen  går over 6 år, jeg er ferdig med år 4. 

Jeg er 53 år gammel og har derfor mange års erfaring som sykepleier.

Før jeg startet opp som kosmetisk sykepleier , jobbet jeg 16 år som helsesøster i Sandefjord kommune. Jeg har også erfaring fra både akuttmedisin, hjemmetjeneste og psykiatri. Jeg har flere videreutdanninger, men den siste og mest aktuelle for dette fagfeltet er videreutdanning som dermatologisk og kosmetisk sykepleier ved Senzie akademiet ved høgskolen i Vestfold og Buskerud. Jeg har i tillegg en rekke sertifiseringer innenfor estetisk medisin.

 

Jeg er svært stolt over å ha fått min grunn utdanning i Botulinum Toxin- og Dermal Fillers av den anerkjente Kosmetisk- medisinske legen Dr Kieren Bong, fra Scotland. Dr. Bong er en av verdens beste kosmetiske leger. Han underviser kosmetiske leger, kirurger og sykepleiere i hele verden om avanserte teknikker innen ansiktsestetikk.

Lene Dyrnes

Makeup Artist

Blidjenta Lene, fra Egersund. Jobber hos oss som makeup artist. Hun tatoverer bryn, eyeliner og lepper. Hun har tatt sin utdanning hos Biotek Scandinavia. Lene har også utdanning i voksing og sminking og brynstyling. Hun jobber også med vippeløft og lettere hudbehandlinger . 

Telefon 91910940

Elisabeth Opsahl

Elisabeth Opsahl

Ansvarlig injeksjonslege

Det er med glede vi presenterer vår flotte, flinke, ansvarlige lege Elisabeth.

Elisabeth studerte medisin i København. Hun jobber som injeksjons lege både i Oslo og Sandefjord. Hun er ekspert i injeksjonsbehandling , både innenfor Botox og fillers. Hun er kursholder for Teosyal Norge. 

Telefon nr: 95796448

Dr. Ladan Salehyvad

Vår ansvarlige laserlege er Dr. Ladan Salehyvad

Jeg er stolt over å ha vår helt egen laserlege. Verdens beste og mest omsorgsfulle lege.  Ladan jober til daglig på annen etage legesenter. Hun har sin legeutdanning.

"

Er så utrolig fornøyd med Sandefjord Medisinske Hudpleie! Blir så godt ivaretatt av Ann Kristin, slapper godt av og får et kjemperesultat etter behandling! Green Peel anbefales sterkt m.m!

Anette Viker

NYSGJERRIG PÅ VÅRE BEHANDLINGER?

Vi hjelper deg gjerne komme frem til hvilken behandling som passer deg best.

 

JERNBANEALLEEN 28, 3210 SANDEFJORD

POST@SANDEFJORDMEDISINSKEHUDPLEIE.NO

+47 910 08 575

  • Facebook
  • Instagram

Sandefjord Medisinske Hudpleie 2018 | Laget av Evmaco