Ann Kristin Myhre

Daglig leder og eier
Bestill konsultasjon

Ann Kristin lever og ånder for at våre kunder til enhver tid skal føle seg trygge. Derfor er kvalitet, utdanning og ivaretakelse av deg som kunde i høysetet hos oss. Hun bruker mye tid på oppdatering og kursing, slik at hun til enhver tid er oppdatert på det siste nye innenfor området. Gode og naturlige resultater er viktig for meg å tilby deg som kunde.

Når det gjelder fillerbehandlinger er hun en av få i Norge som deltar på Allergan sitt utdanningsprogram i MD codes. Dette programmet er utviklet av den anerkjente Plastikk kirurgen Dr. Mauricio De Maio. Utdanningen går over 6 år, jeg er ferdig med år 4.

Ann Kristin er 57 år gammel og har derfor mange års erfaring som sykepleier.

Før hun startet opp som kosmetisk sykepleier jobbet hun 16 år som helsesøster i Sandefjord kommune. Hun har også erfaring fra både akuttmedisin, hjemmetjeneste og psykiatri. Ann Kristin har flere videreutdanninger, men den siste og mest aktuelle for dette fagfeltet er videreutdanning som dermatologisk og kosmetisk sykepleier ved Senzie akademiet ved høgskolen i Vestfold og Buskerud. Hun har i tillegg en rekke sertifiseringer innenfor estetisk medisin.

Ann Kristin er svært stolt over å ha fått sin grunnutdanning i Botulinum Toxin- og Dermal Fillers av den anerkjente Kosmetisk- medisinske legen Dr Kieren Bong, fra Scotland. Dr. Bong er en av verdens beste kosmetiske leger. Han underviser kosmetiske leger, kirurger og sykepleiere i hele verden om avanserte teknikker innen ansiktsestetikk.