Konsultasjon

Ann Kristin Myhre som foretar en konsultasjon med en blid pasient.
Under en konsultasjon gjøres en vurdering av din hudtype og -tilstand, aldersrelaterte endringer i og under huden og eventuelle annet du opplever som problematisk. Vi foretar en hudskanning, hvor skader eller problemer som ikke er synlige for det blotte øye vil avdekkes. Sammen gjør vi en vurdering av hvilke alternativer som er mulige, som passer for din hud, livsstil og lommebok, og legger en plan for å komme i mål med det du ønsker.
Hos oss kan du få en uforpliktende konsultasjon kun kr 450,-
Når du kommer til konsultasjon hos oss setter vi av en halv time til hver av dere. Her tar vi en samtale om ønsker og behov, vi ser på huden din, tar bilder av deg og finner sammen ut av hvilken behandling som passer for akkurat deg.
Hudsjekk
Helsesjekk av hud ved spørsmål om hudforandringer, solskader/celleforandringer/aktiniske keratoser, tilstander som akne, seboerisk eksem, psoriasis, rosacea, perioral dermatitt, atopisk eksem, vorter/utvekster etc.
Vi gjør en vurdering av det aktuelle hudproblemet, konfererer med hudlege via telekonsultasjon og veileder deg utifra det i hvordan du kan behandle problemet.

Bestill konsultasjon

Under en konsultasjon hos oss, setter vi av ca 30 minutter til en god prat, hvor vi avklarer forventninger og behov. Der vi sammen gjør en vurdering, hvilke alternativer som er mulige, som passer din hud, alder, livstil og lommebok. Vi legger en behandlingsplan om hvordan du best kan komme i mål med dine ønsker og behov.

Pris per konsultasjon er 450 kr. Denne summen trekkes fra dersom du utfører behandling.
Bestill nå