Få en fastere hud med Triderm RF

Vår nyeste Radiofrekvens maskin!

Hva er radiofrekvens?

Radiofrekvens leverer termisk energi ned i vevet , og stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin.

Du oppnår dermed en fastere hud i det behandlede området.

Hva er kollagen?

Kollagen kommer av de greske ordene " Kolla" og "Gen" som fritt oversatt betyr "lim" og "holde på plass" . Vi har kollagen over alt i kroppen, men mest av alt i huden. Vi taper kollagen med ca 1% i året og etter overgangsalderen, skjer det et "Ras" i kollagen produksjonen vår og vi opplever at huden blir løs og hengende. Det finnes ulike måter å stimulere til å øke kollagen produksjonen vår på, en meget naturlig måte å gjøre det via feks. Radiofrekvens.

I klinikken hos oss har vi to ulike radiofrekvens maskiner: Genius RF og Triderm RF.

Genius RF er en microneedling maskin som leverer radiofrekvens ved hjelp av nåler rett ned i huden, (du kan lese mer om den under egen fane) mens Triderm er en litt annerledes måte å levere radiofrekvensen ned i vevet på. Her går vi inn med en butt nål, rett inn under huden. Så lenge vi jobber inn under huden , har vi mulighet til å varme opp vevet mer enn når vi går ned med microneedling. Dette gjør at det er lettere å behandle spesifikke områder mer aggressivt enn når vi lager hull i huden med microneedling. Typiske områder som lettere lar seg behandle med Triderm er heng i kinn, under hake, nasolabiale linjer og under øyne. Vi kan selvfølgelig også jobbe på kropp med denne maskinen også.

Ofte kombinerer vi Triderm med tråd behandling, for ekstra kollagenstimulering.

En ser et visst resultat av behandlingen med en gang, men den endelige effekten kommer først etter 3-6 mnd.

Vår Triderm maskin har også en plasma funksjon, hvor man feks kan stramme opp tunge øyelokk og tynn hud under øynene. Plasma er en behandling som består av ioner, når disse ionene møter huden, skjer det en sublimering(sammentrekning) av huden på det behandlede området.

Når du kommer til behandling med Triderm vil det bli tatt "før bilder " av det og du vil også få lokalbedøvelse i det området som skal behandles.

Av sikkerhetsmessige grunner utføres ikke behandlingen på gravide og ammende.

Bestill konsultasjon

Under en konsultasjon hos oss, setter vi av ca 30 minutter til en god prat, hvor vi avklarer forventninger og behov. Der vi sammen gjør en vurdering, hvilke alternativer som er mulige, som passer din hud, alder, livstil og lommebok. Vi legger en behandlingsplan om hvordan du best kan komme i mål med dine ønsker og behov.

Pris per konsultasjon er 450 kr. Denne summen trekkes fra dersom du utfører behandling.
Bestill nå