Genius Lifting: sunn, frisk og ungdommelig hud

Genius Lifting er ikke bare en anti-aging behandling; det er en intelligent investering i din egen skjønnhet og velvære. Denne høyteknologiske maskinen kan behandle en rekke hudproblemer, fra fine linjer til akne-arr. Vi anbefaler alltid en konsultasjon før denne behandlingen.

Aldring er en naturlig prosess, men det betyr ikke at vi må akseptere alle dens effekter uten motstand. Med Genius Lifting kan du ta kontroll over din egen aldringsprosess ved å stimulere kroppens produksjon av kollagen og elastin, de viktige byggesteinene i ungdommelig hud.

Hvordan fungerer det?

Genius Lifting bruker termisk energi levert gjennom små gullnåler for å stimulere de dypeste lagene av huden. Dette gir en naturlig forbedring av hudens elastisitet og kvalitet, uten risiko for komplikasjoner.

Hva kan du forvente?

  • Målrettet behandling: Effektiv på alt fra halsrynker til strekkmerker.
  • Langvarige resultater: Effekten varer fra 6 måneder til et år, og behandlingen kan gjentas for vedvarende forbedring.
  • Minimal nedetid: Gå tilbake til din daglige rutine dagen etter behandlingen.
  • FDA-godkjent: En trygg og effektiv metode for hudforbedring.

Hva kan behandles med Genius RF?

  • Slapp hud i ansikt og på kropp
  • Strekkmerker
  • Aknearr og andre typer arr
  • Overdreven svette/hyperhidrose

Ofte stilte spørsmål

  • Etterbehandling: Vi anbefaler å smøre huden med en fuktighetsgivende krem og bruke solkrem med høy SPF for å beskytte den nye, forbedrede huden din.
  • Varighet: Behandlingen tar bare 20-30 minutter, noe som gjør det enkelt å passe inn i en travel hverdag.

Viktig informasjon

Av sikkerhetsmessige årsaker utfører vi ikke denne behandlingen på gravide eller ammende.

Før behandling med genius anbefaler vi å møte en time før for å ta på bedøvelseskrem. I forkant av behandlingen anbefaler vi alltid en konsultasjon.

En investering i deg selv

Genius Lifting er mer enn bare en kosmetisk behandling; det er en investering i din egen selvtillit og velvære. Med null risiko og langvarige resultater, er dette et godt alternativ for å oppnå en yngre, friskere hud.

Bestill konsultasjon

Under en konsultasjon hos oss, setter vi av ca 30 minutter til en god prat, hvor vi avklarer forventninger og behov. Der vi sammen gjør en vurdering, hvilke alternativer som er mulige, som passer din hud, alder, livstil og lommebok. Vi legger en behandlingsplan om hvordan du best kan komme i mål med dine ønsker og behov.

Pris per konsultasjon er 450 kr. Denne summen trekkes fra dersom du utfører behandling.
Bestill nå