Ultralift: Opplev hudforyngelse uten kirurgi

En revolusjonerende metode for å stramme opp huden fra innsiden og ut, uten kirurgiske inngrep. Denne behandlingen er ikke bare effektiv for ansiktet, men også for mage, lår og andre områder som trenger en oppstramming.

Vi blir alle eldre, og huden vår mister sin ungdommelige elastisitet. Men det betyr ikke at vi må akseptere det uten kamp. Ultralift bruker avansert HIFU-teknologi for å stimulere de dypeste lagene av huden, noe som gir en naturlig og langvarig oppstramming.

Hvordan fungerer det?

I motsetning til tradisjonelle laser- og lysbehandlinger, går Ultralift dypere. Energien fokuseres på nøyaktig den dybden som er nødvendig for å oppnå optimale resultater, uten å skade overflaten av huden. Dette gir en kontrollert og målrettet behandling som stimulerer kroppens naturlige fornyelsesprosess.

Hva kan du forvente?

  • Umiddelbare resultater: Selv om den fulle effekten utvikles over tid, vil mange oppleve en umiddelbar forbedring.
  • Naturlig utseende: Fordi forandringen skjer gradvis, vil ingen stille spørsmål ved om du har gjort noe. Du vil se ut som deg selv, bare yngre og mer uthvilt.
  • Ingen nedetid: Gå rett tilbake til dine daglige aktiviteter uten bekymringer.
  • FDA-Godkjent: Denne metoden har fått det høyeste kvalitetsstempel en behandlingsmetode kan ha, noe som sikrer effektivitet og trygghet.

Ofte stilte spørsmål

  • Forberedelser: Det kan være en fordel å ta en smertestillende tablett før behandlingen.
  • Smerte: De fleste finner behandlingen komfortabel, men smertestillende kan være en fordel for de som er spesielt følsomme.
  • Antall Behandlinger: For best resultat anbefales det 2-3 behandlinger.

Kostnadseffektiv og trygg

Ultralift er en investering i deg selv. Den har ingen rapporterte bivirkninger og minimal risiko, noe som gjør den til en trygg og kostnadseffektiv måte å forynge huden på.

Virker behandlingen aktuell for deg? Ta kontakt med oss for en konsultasjon med en av våre dyktige behandlere.

Bestill konsultasjon

Under en konsultasjon hos oss, setter vi av ca 30 minutter til en god prat, hvor vi avklarer forventninger og behov. Der vi sammen gjør en vurdering, hvilke alternativer som er mulige, som passer din hud, alder, livstil og lommebok. Vi legger en behandlingsplan om hvordan du best kan komme i mål med dine ønsker og behov.

Pris per konsultasjon er 450 kr. Denne summen trekkes fra dersom du utfører behandling.
Bestill nå