UltraCol: Pioner innen PDO-basert injeksjonsbehandling for hudforbedring

UltraCol representerer en revolusjonerende tilnærming til hudforbedring, og er verdens første mikropartikkeldermale fyllstoff basert på polydioksanon, også kjent som PUD.

I motsetning til tradisjonelle fillere, fokuserer UltraCol på kollagenstimulering for å forbedre hudens spenst og kvalitet, uten å tilføre ekstra volum.

Teknologisk innovasjon

UltraCol benytter en unik, patentert teknologi som har gjort det mulig å bearbeide over 1400 PUD-monotråder til mikropartikler. Disse mikropartiklene kombineres med karboksymetylcellulose, et medisinsk sikkert og svært tolerabelt bærestoff. Dette forhindrer utilsiktet klumping og sikrer en jevn fordeling av produktet.

Ingredienser

UltraCol 200mg inneholder:

  • 170mg polydioksanon
  • 30mg karboksymetylcellulose

Sikkerhet og effekt

Polydioksanon har vært et pålitelig materiale i medisinske prosedyrer i over 30 år, noe som gjør UltraCol til en trygg og godt utprøvd behandling. Effekten av behandlingen blir gradvis mer synlig, med maksimal effekt etter 6-8 uker. For optimalt resultat anbefales en kur på 2-3 behandlinger, selv om en enkelt behandling også gir merkbare forbedringer.

Anvendelsesområder

UltraCol er spesielt effektiv for behandling av:

  • Sinnarynker
  • Mørke ringer under øynene
  • Overfladiske rynker i kinn- og øyeområdet

Fordeler med UltraCol PDO-behandling:

  • Sikker og minimalt med bivirkninger
  • Langvarige resultater
  • Godt utprøvd og patentert teknologi
  • Unik fokus på kollagenstimulering

Forberedelser og konsultasjon

Før behandlingen kan en lokalbedøvende krem påføres for komfort. Det anbefales en innledende konsultasjon for å diskutere dine spesifikke behov og ønsker.

UltraCol setter en ny standard for ikke-kirurgiske hudforbedringsbehandlinger, og tilbyr en unik løsning for dem som søker naturlige, langvarige resultater. Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon og finn ut hvordan UltraCol kan forbedre din hudkvalitet.

Bestill konsultasjon

Hos oss kan du få en uforpliktende konsultasjon for kun kr 450,-. Når du kommer til konsultasjon hos oss setter vi av en halvtime. Her tar vi en samtale om ønsker og behov, vi ser på huden din, tar bilder av deg og finner sammen ut av hvilken behandling som passer for akkurat deg.
Bestill nå