Ultra V trådløft: umiddelbar og langvarig hudforyngelse

Er du klar for å ta hudpleien til neste nivå? Ultra V Trådløft er en revolusjonerende, ikke-kirurgisk behandling som gir deg både umiddelbare og langvarige resultater. Vi anbefaler alltid en konsultasjon før denne behandlingen.

Denne banebrytende teknologien er utviklet av Dr. Han-Jin Kwon, en pioner innen moderne trådløft. Ultra V Trådløft stimulerer kollagen og elastin, øker blodtilførselen og gir deg en fastere, mer elastisk hud. Det er som å trykke på "tilbakestill"-knappen for aldringsprosessen!

Skreddersydd behandling

Hva gjør Ultra V Trådløft unikt? Vi tilbyr et bredt utvalg av tråder med ulike lengder og egenskaper, slik at behandlingen kan tilpasses dine spesifikke behov og ønsker. Enten du vil stramme opp halsen, forbedre kjevelinjen eller redusere poser under øynene, har vi en løsning for deg.

Langvarige resultater

Med Ultra V Trådløft kan du forvente resultater som varer i 2-3 år. For å opprettholde den foryngende effekten anbefaler vi regelmessige "touch-ups" etter omtrent et år.

Rett tilbake til hverdagen

En av de største fordelene med Ultra V trådløft er at det er minimal nedetid. Du kan umiddelbart gå tilbake til dine daglige aktiviteter, noe som gjør det til en ideell behandling for den moderne, travle personen.

For alle og enhver

Ultra V trådløft er egnet for både kvinner og menn, unge og eldre. Det er aldri for tidlig eller for sent å investere i en ungdommelig hud.

Viktig Informasjon

Av sikkerhetsmessige årsaker utfører vi ikke denne behandlingen på gravide eller ammende.

Personlig konsultasjon

Vi anbefaler en personlig konsultasjon før behandlingen for å sikre at Ultra V Trådløft er den beste løsningen for deg. I denne konsultasjonen vil vi nøye vurdere dine behov og forventninger.

Bestill konsultasjon

Under en konsultasjon hos oss, setter vi av ca 30 minutter til en god prat, hvor vi avklarer forventninger og behov. Der vi sammen gjør en vurdering, hvilke alternativer som er mulige, som passer din hud, alder, livstil og lommebok. Vi legger en behandlingsplan om hvordan du best kan komme i mål med dine ønsker og behov.

Pris per konsultasjon er 450 kr. Denne summen trekkes fra dersom du utfører behandling.
Bestill nå