Ultra V trådløft: umiddelbar og langvarig hudforyngelse

Er du klar for å ta hudpleien til neste nivå? Ultra V Trådløft er en revolusjonerende, ikke-kirurgisk behandling som gir deg både umiddelbare og langvarige resultater.

Denne banebrytende teknologien er utviklet av Dr. Han-Jin Kwon, en pioner innen moderne trådløft. Ultra V Trådløft stimulerer kollagen og elastin, øker blodtilførselen og gir deg en fastere, mer elastisk hud. Det er som å trykke på "tilbakestill"-knappen for aldringsprosessen!

Skreddersydd behandling

Hva gjør Ultra V Trådløft unikt? Vi tilbyr et bredt utvalg av tråder med ulike lengder og egenskaper, slik at behandlingen kan tilpasses dine spesifikke behov og ønsker. Enten du vil stramme opp halsen, forbedre kjevelinjen eller redusere poser under øynene, har vi en løsning for deg.

Langvarige resultater

Med Ultra V Trådløft kan du forvente resultater som varer i 2-3 år. For å opprettholde den foryngende effekten anbefaler vi regelmessige "touch-ups" etter omtrent et år.

Rett tilbake til hverdagen

En av de største fordelene med Ultra V trådløft er at det er minimal nedetid. Du kan umiddelbart gå tilbake til dine daglige aktiviteter, noe som gjør det til en ideell behandling for den moderne, travle personen.

For alle og enhver

Ultra V trådløft er egnet for både kvinner og menn, unge og eldre. Det er aldri for tidlig eller for sent å investere i en ungdommelig hud.

Viktig Informasjon

Av sikkerhetsmessige årsaker utfører vi ikke denne behandlingen på gravide eller ammende.

Personlig konsultasjon

Vi anbefaler en personlig konsultasjon før behandlingen for å sikre at Ultra V Trådløft er den beste løsningen for deg. I denne konsultasjonen vil vi nøye vurdere dine behov og forventninger.

Bestill konsultasjon

Hos oss kan du få en uforpliktende konsultasjon for kun kr 450,-. Når du kommer til konsultasjon hos oss setter vi av en halvtime. Her tar vi en samtale om ønsker og behov, vi ser på huden din, tar bilder av deg og finner sammen ut av hvilken behandling som passer for akkurat deg.
Bestill nå