Sunekos: Kilden til hudfornyelse og vitalitet

Er du på jakt etter en behandling som ikke bare forbedrer hudens overflate, men også revitaliserer den fra innsiden? Med sin unike kombinasjon av aminosyrer og hyaluronsyre, tilbyr Sunekos en omfattende tilnærming til hudpleie som går utover det overfladiske.

Sunekos er ikke bare en annen filler; det er en injeksjonsbehandling designet for å stimulere hudens naturlige regenereringsprosess. Kliniske studier har vist at Sunekos effektivt stimulerer fibroblastene i huden, som igjen produserer kollagen og elastin. Disse er nøkkelkomponentene i hudens evne til å fornye seg og opprettholde sin elastisitet og fasthet.

Allsidig og tilpasset deg

Sunekos kan brukes på en rekke områder, fra ansiktet til nakken, dekolletasjen, hender, armer, innside av lår og knær. Det er spesielt effektivt for å behandle vanskelige områder som pannen og øyeområdet, hvor det kan redusere poser og mørke ringer.

Behandlingsforløp

For optimal effekt anbefales et behandlingsforløp på 3-4 økter med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kan du forvente å komme tilbake for en oppfølgingsbehandling omtrent hvert halvår.

Sunekos Body: for kroppen din

Sunekos Body er spesielt formulert for å stramme opp huden på områder som overarmer, innside av lår, knær, mage og til og med strekkmerker. Med en serie på fire behandlinger, kan du se betydelige forbedringer i hudens tekstur og elastisitet.

Hvordan foregår behandlingen?

Den unike Sunekos-blandingen injiseres rett under huden ved hjelp av en sprøyte. For de som ønsker det, kan bedøvelse påføres i behandlingsområdet for en mer komfortabel opplevelse.

Er Sunekos rett for deg?

Hvis du er ute etter en behandling som adresserer både aldring og hudkvalitet, og som respekterer din naturlige skjønnhet, kan Sunekos være det du leter etter. Ta kontakt med oss for en konsultasjon og la oss hjelpe deg med å oppdage hvordan Sunekos kan fornye og revitalisere din hud.

Bestill konsultasjon

Under en konsultasjon hos oss, setter vi av ca 30 minutter til en god prat, hvor vi avklarer forventninger og behov. Der vi sammen gjør en vurdering, hvilke alternativer som er mulige, som passer din hud, alder, livstil og lommebok. Vi legger en behandlingsplan om hvordan du best kan komme i mål med dine ønsker og behov.

Pris per konsultasjon er 450 kr. Denne summen trekkes fra dersom du utfører behandling.
Bestill nå