PRX-T33: Revolusjonerende hudforyngelse uten flassing

Har du noen gang ønsket deg en hudbehandling som gir umiddelbare resultater uten den fryktede "nedetiden"? PRX-T33 er svaret. Denne nye generasjonens TCA-peel gir fantastiske resultater uten flassing eller restitusjonstid.

I motsetning til tradisjonelle peels, er PRX-T33 en biologisk hudforyngende behandling. Den kombinerer 33% TCA-syre med en liten dose hydrogenperoksid, som beskytter hudens ytre lag mens den transporterer de aktive ingrediensene til de dypere lagene. Resultatet? Stimulert og revitalisert hud uten overfladisk avskalling.

Flere anvendelsesområder

Selv om ansiktet ofte er i fokus, er PRX-T33 også utmerket for andre områder som hender, hals og bryst. Disse områdene er også utsatt for aldring og miljøskader, og reagerer svært godt på PRX-behandling.

Når kan du forvente resultater?

En av de største fordelene med PRX-T33 er at du kan se umiddelbare resultater. Dette gjør det til en ideell behandling å ta rett før en spesiell anledning. For langvarige resultater anbefaler vi en serie behandlinger, tilpasset dine individuelle behov og i samråd med din hudterapeut.

Rett tilbake til hverdagen

Med PRX-T33 kan du umiddelbart gå tilbake til dine daglige aktiviteter. Det er ingen flassing eller rødhet som krever tid borte fra sosiale sammenkomster eller jobb.

Viktig Informasjon

Av sikkerhetsmessige årsaker utfører vi ikke denne behandlingen på gravide eller ammende.

Er PRX-T33 riktig for deg?

Hvis du er på utkikk etter en hudbehandling som gir umiddelbare og langvarige resultater uten nedetid, anbefaler vi deg å  bestille en konsultasjon for å utforske mulighetene med PRX-T33.

Bestill konsultasjon

Under en konsultasjon hos oss, setter vi av ca 30 minutter til en god prat, hvor vi avklarer forventninger og behov. Der vi sammen gjør en vurdering, hvilke alternativer som er mulige, som passer din hud, alder, livstil og lommebok. Vi legger en behandlingsplan om hvordan du best kan komme i mål med dine ønsker og behov.

Pris per konsultasjon er 450 kr. Denne summen trekkes fra dersom du utfører behandling.
Bestill nå