Profhilo®: Unik formel for hudforbedring og oppstramming

Er du på utkikk etter en behandling som gir mer enn bare overfladisk fuktighet? Profhilo® er behandlingen som både revitaliserer og strammer opp huden din fra innsiden.

I motsetning til tradisjonelle fillere, er Profhilo® et ikke-kryssbundet, hyaluronbasert produkt designet spesielt for å behandle slapp hud. Dette betyr at det ikke bare "fyller ut", men også remodellerer og revitaliserer huden fra innsiden.

Hvordan fungerer det?

Med en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre på markedet, injiseres Profhilo® i 5 strategiske punkter på hver side av ansiktet. Dette sikrer maksimal spredning og effektivitet, og gir en oppstrammende effekt som varer.

Mer enn bare en hudbooster

Profhilo® er i en klasse for seg. Det stimulerer produksjonen av fire forskjellige typer kollagen og elastin, noe som resulterer i en betydelig forbedring av hudens tekstur og elastisitet. Dette er mer enn bare en hudbooster – det er en omfattende behandling for hudens aldring og slapphet.

Allsidig og effektiv

Denne behandlingen er ikke bare begrenset til ansiktet. Den er også svært effektiv for å behandle aknearr, samt områder som hals, dekolleté og hender. Profhilo® kan utføres alene eller i kombinasjon med andre estetiske behandlinger for en helhetlig forbedring.

Behandlingsplan

For best resultat anbefaler vi to behandlinger med fire ukers mellomrom. Ved uttalt tap av spenst kan flere behandlinger være nødvendig.

Viktig informasjon

Av sikkerhetsmessige årsaker utfører vi ikke denne behandlingen på gravide eller ammende.

Er Profhilo® riktig for deg?

Ønsker du en behandling som går utover det overfladiske og tilbyr en dypere, mer varig forbedring? Bestill en konsultasjon for å utforske mulighetene med Profhilo® hos oss i dag!

Bestill konsultasjon

Under en konsultasjon hos oss, setter vi av ca 30 minutter til en god prat, hvor vi avklarer forventninger og behov. Der vi sammen gjør en vurdering, hvilke alternativer som er mulige, som passer din hud, alder, livstil og lommebok. Vi legger en behandlingsplan om hvordan du best kan komme i mål med dine ønsker og behov.

Pris per konsultasjon er 450 kr. Denne summen trekkes fra dersom du utfører behandling.
Bestill nå