Plexr Plus: Gullstandarden innen ikke-kirurgisk hudbehandling

Plexr Plus er en revolusjonerende, ikke-invasiv løsning for en rekke hudproblemer, fra øyelokkrekonstruksjon til behandling av akne, rynker og linjer rundt munnen.

Når det kommer til estetisk medisin, er kvalitet ikke bare et ønske, det er en nødvendighet. Det er derfor vi er stolte av å være en av de få klinikkene i Norge som tilbyr behandling med den anerkjente italienske Plexr Plus-maskinen. Denne maskinen er sertifisert for medisinsk Non-Ablative Kirurgi og står i en klasse for seg, langt fra billige kopier.

Utdannet av de beste

Vår spesialist, Ann Kristin, har mottatt sin Plexr-utdanning fra den anerkjente nederlandske legen Dr. Branko Mitrovic, noe som sikrer at du er i de beste hender.

Hva gjør Plexr Plus unik?

Plexr Plus er en revolusjonerende teknologi innen estetisk medisin. Den tilbyr en ikke-invasiv løsning for en rekke hudproblemer, fra øyelokkrekonstruksjon til behandling av akne, rynker og linjer rundt munnen. Plexr Plus er spesielt utviklet for områder som er utfordrende å behandle med laser og radioskalpell, og gir deg en skreddersydd behandling uten kirurgiske inngrep.

Hvordan fungerer det?

Plexr Plus bruker plasma-teknologi for å jobbe med det øverste hudlaget, uten å kutte eller forårsake blødning. Dette gir en umiddelbar effekt, samt en langsiktig forbedring ved å stimulere produksjonen av kollagen og elastin.

Varighet og vedlikehold

Resultatene er varige, men antall nødvendige behandlinger kan variere avhengig av ditt spesifikke problemområde. Livsstilsfaktorer som røyking og soleksponering kan påvirke varigheten av resultatet, dermed er en konsultasjon alltid anbefalt for å skreddersy en behandlingsplan som passer for deg.

Er det trygt?

Plexr Plus har vist seg å være en trygg behandlingsmetode med minimale bivirkninger. Eventuell hevelse og karbon skorper som dannes etter behandling, vil normalt forsvinne etter noen dager, avslørende ny, forynget hud.

Hvem er det egnet for?

Plexr Plus er egnet for de fleste hudtyper, men det anbefales ikke for de med svært melatonin-rik hud på grunn av risikoen for pigmenteringsproblemer.

Merk: Behandlingen er ikke egnet for gravide eller ammende.

Komfort og ettervirkninger

Behandlingen er lite smertefull takket være bruk av bedøvende krem eller xylocainbedøvelse. Etter behandlingen kan du forvente minimalt ubehag, og de fleste pasienter er tilbake til normale aktiviteter innen kort tid.

Ved å velge Plexr Plus, velger du en behandling som setter kvalitet, presisjon og din velvære i fokus. Ta kontakt for en konsultasjon og oppdag hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå dine estetiske mål.

Bestill konsultasjon

Under en konsultasjon hos oss, setter vi av ca 30 minutter til en god prat, hvor vi avklarer forventninger og behov. Der vi sammen gjør en vurdering, hvilke alternativer som er mulige, som passer din hud, alder, livstil og lommebok. Vi legger en behandlingsplan om hvordan du best kan komme i mål med dine ønsker og behov.

Pris per konsultasjon er 450 kr. Denne summen trekkes fra dersom du utfører behandling.
Bestill nå