PB Serum: Enzymterapi for lokalisert fett

Har du prøvd ulike metoder for å bli kvitt stae fettdepoter uten suksess? Enten det er en dobbelthake, fett rundt bh-stroppen, eller over kneet, kan PB Serum være løsningen du har ventet på.

PB Serum Medical er en serie med produkter utviklet i Spania, nå tilgjengelig i 43 land, som bruker en unik, forskningsbasert teknologi. Denne behandlingen benytter seg av enzymer som allerede finnes i kroppen, noe som gjør den 100% naturlig. De aktive ingrediensene er en kombinasjon av tre enzymer: lipase, kollagenase og lyase.

Hvordan fungerer det?

PB Serum Medium, som er rik på kollagenase, er spesielt effektiv for behandling av lokalisert fett i ansiktet og på kroppen. Enzymer injiseres direkte inn i problemområdet med en tynn nål. Behandlingen er generelt lite smertefull og rask å gjennomføre, selv om smerteterskelen kan variere avhengig av det spesifikke behandlingsområdet.

Hva kan du forvente?

Du vil se en markant forbedring allerede etter én behandling, men for optimalt resultat anbefales det 2-4 behandlinger, avhengig av ditt utgangspunkt. Forbedringen blir synlig etter omtrent 10 dager, og resultatet er langvarig, i noen tilfeller til og med permanent.

Er det trygt?

Behandlingen er trygg, men den er ikke egnet for personer som er gravide eller ammer, har lavt stoffskifte, eller har fått filler eller vaksine de siste 10-14 dagene. Etter behandlingen kan du oppleve mindre bivirkninger som ømhet, rødhet og litt hevelse, som vanligvis går over i løpet av noen dager.

Livsstilsråd for maksimal effekt

For å maksimere effekten av PB Serum-behandlingen, anbefaler vi at du unngår inntak av karbohydrater på behandlingsdagen og dagen etter. Dette er fordi behandlingen fungerer ved å bryte ned triglyserider i kroppen, og karbohydrater kan øke nivået av disse fettstoffene, noe som kan redusere effekten av behandlingen.

Ingen nedetid

En av de største fordelene med PB Serum er at det ikke er noen nedetid. Du kan gå tilbake til jobb og hverdagslige aktiviteter dagen etter behandlingen. Det anbefales imidlertid å unngå badstue og intens trening på behandlingsdagen.

Hvis du er lei av å kjempe mot lokalisert fett uten suksess, kan PB Serum være den effektive, trygge og naturlige løsningen du har vært på jakt etter. Ta kontakt med oss for en konsultasjon og la oss hjelpe deg med å oppnå de resultatene du fortjener.

Bestill konsultasjon

Under en konsultasjon hos oss, setter vi av ca 30 minutter til en god prat, hvor vi avklarer forventninger og behov. Der vi sammen gjør en vurdering, hvilke alternativer som er mulige, som passer din hud, alder, livstil og lommebok. Vi legger en behandlingsplan om hvordan du best kan komme i mål med dine ønsker og behov.

Pris per konsultasjon er 450 kr. Denne summen trekkes fra dersom du utfører behandling.
Bestill nå