Mikroneedling: Betydelig hudfornyelse og vitalitet

Ønsker du en behandling som kan adressere alt fra aldringstegn til hudskader? Mikroneedling er en multifunksjonell behandling, garantert å gi synlige forbedringer.

Mikroneedling er en avansert teknikk der vi bruker en spesialisert "penn" utstyrt med ultrafine kirurgiske nåler for å penetrere huden i ulike dybder. Denne kontrollerte "skaden" utløser hudens naturlige reparasjonsmekanismer, inkludert frigjøring av vekstfaktorer og økt produksjon av kollagen og elastin.

En behandling, flere fordeler

  • Allsidig: Effektiv mot en rekke hudproblemer, inkludert rynker, arr, pigmentering, og tap av spenst.
  • Langvarig Effekt: Resultatene fra en enkelt behandling kan vare i opptil tre måneder.
  • Tilpasset Serum: Et høykonsentrert serum påføres under behandlingen for å forsterke effekten.

Komfort og minimal nedetid

Etter behandlingen vil huden føles litt stram og kan være lett rød, men dette kan enkelt maskeres med en helende BB-krem. Det er ingen sosial nedetid, og vi avslutter alltid behandlingen med en kjølende spesialmaske for å berolige og fukte huden.

Fleksibilitet og kombinasjonsmuligheter

Mikroneedling kan utføres på hele ansiktet, halsen, dekolleté, og andre områder som trenger forbedring. Det kan også kombineres med andre behandlinger som mesoterapi og kjemisk peel for akselererte resultater.

Viktig informasjon

Av sikkerhetsmessige årsaker utfører vi ikke denne behandlingen på gravide eller ammende.

Er Mikroneedling riktig for deg?

Hvis du er interessert i en behandling som tilbyr en dypere, mer varig forbedring av huden, inviterer vi deg til å bestille en konsultasjon for å utforske mulighetene med mikroneedling.

Bestill konsultasjon

Hos oss kan du få en uforpliktende konsultasjon for kun kr 450,-. Når du kommer til konsultasjon hos oss setter vi av en halvtime. Her tar vi en samtale om ønsker og behov, vi ser på huden din, tar bilder av deg og finner sammen ut av hvilken behandling som passer for akkurat deg.
Bestill nå