Mesoterapi: Nøkkelen til hudregenerering og vitalitet

Er du på jakt etter en målrettet behandling som kan revitalisere huden din fra innsiden og ut? Da kan Mesoterapi være anti-age-løsningen som gir huden din nytt liv.

Mesoterapi er en avansert behandlingsform der vi injiserer en spesialutviklet cocktail av næringsstoffer direkte inn i hudens dypere lag. Denne metoden bruker en blanding av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, og andre aktive ingredienser for å stimulere hudcellene til å reparere og fornye seg.

En allsidig behandling for flere hudutfordringer

Denne behandlingen er ikke bare effektiv for å motvirke aldringstegn som tap av spenst og rynker, men den kan også adressere en rekke andre hudproblemer. Dette inkluderer ujevn hudtone, solskader, arr, strekkmerker, og til og med lokale fettansamlinger.

Ikke bare for ansiktet

Mesoterapi er så skånsom og effektiv at den også kan brukes på andre områder som hals, bryst, hender, mage, og innside av armer og lår.

Når kan du forvente resultater?

Du vil merke en forbedring av både utseende og følelsen til huden allerede 3-7 dager etter behandlingen. For optimal effekt anbefaler vi en serie på 4-6 behandlinger med to ukers mellomrom.

Komfort og sikkerhet

Selv om behandlingen generelt er godt tolerert, tilbyr vi lokalbedøvelse for de som ønsker det. Av sikkerhetsmessige årsaker utfører vi ikke denne behandlingen på gravide eller ammende.

Er mesoterapi riktig for deg?

Virker det interessant med en behandling som går utover overfladiske løsninger og tilbyr en dypere, mer varig forbedring? Da inviterer vi deg til å bestille en konsultasjon for å utforske mulighetene med mesoterapi.

Bestill konsultasjon

Hos oss kan du få en uforpliktende konsultasjon for kun kr 450,-. Når du kommer til konsultasjon hos oss setter vi av en halvtime. Her tar vi en samtale om ønsker og behov, vi ser på huden din, tar bilder av deg og finner sammen ut av hvilken behandling som passer for akkurat deg.
Bestill nå