LED Lysbehandling: En skånsom vei til forbedret hudhelse

Er du nysgjerrig på en behandling som kan gi deg forbedret hud uten ubehag eller nedetid? Vår LED lysbehandling kan være den skånsomme, men effektive løsningen du har ventet på.

Opprinnelig utviklet av NASA for sårtilheling, har LED lysbehandling vist seg å ha en rekke fordeler innen estetisk medisin. Fra behandling av spesifikke hudtilstander som psoriasis og rosacea til generell hudforbedring, tilbyr denne behandlingen en målrettet tilnærming til hudhelse.

Hvordan fungerer det?

Ved hjelp av lav-intensitets lys med spesifikke bølgelengder stimulerer vi biologiske prosesser på cellenivå. Dette bidrar til en rekke positive effekter, som økt blodtilførsel, akselerert tilheling, og forbedret kollagenproduksjon.

En behandling – flere fordeler

  • Rask og effektiv: Behandlingen tar bare 20-30 minutter og krever ingen sosial nedetid.
  • Allsidig: Kan utføres alene eller i kombinasjon med andre behandlinger som peel eller mikroneedling.
  • Skreddersydd: Vi bruker forskjellige farger av lys (rødt, blått, grønt, gult) avhengig av dine spesifikke behov.

Sikker og skånsom

LED lysbehandling er en trygg metode som ikke forårsaker cellevekst eller kreft. Den er også skånsom nok til å minimere irritasjon og hevelse, og kan til og med bidra til smertelindring gjennom økt produksjon av endorfiner og serotonin.

Viktig informasjon

Av sikkerhetsmessige årsaker utfører vi ikke denne behandlingen på gravide eller ammende.

Det kreves 4- 10 behandlinger for best resultat.

Er LED Lysbehandling riktig for deg?

Hvis du er interessert i en skånsom, men effektiv måte å forbedre hudens utseende og helse på, inviterer vi deg til å bestille en konsultasjon for å utforske mulighetene med LED lysbehandling.

Bestill konsultasjon

Under en konsultasjon hos oss, setter vi av ca 30 minutter til en god prat, hvor vi avklarer forventninger og behov. Der vi sammen gjør en vurdering, hvilke alternativer som er mulige, som passer din hud, alder, livstil og lommebok. Vi legger en behandlingsplan om hvordan du best kan komme i mål med dine ønsker og behov.

Pris per konsultasjon er 450 kr. Denne summen trekkes fra dersom du utfører behandling.
Bestill nå