Kjemisk peeling: En investering i deg selv

Er du på utkikk etter en effektiv, men skånsom måte å forbedre hudens utseende på? Vår kjemiske peel kan være det du trenger for å føle deg fornyet og revitalisert.

En kjemisk peel er mer enn bare en overflatebehandling; det er en investering i din egen velvære. Ved å påføre en spesialutviklet løsning på huden, stimulerer vi kroppens egne reparasjonsprosesser. Dette gir en hud som ikke bare ser bedre ut, men som også føles friskere ut.

Skreddersydd for din hud

Vi forstår at alle har unike behov når det kommer til hudpleie. Derfor tilbyr vi et utvalg av kjemiske peels, fra mildere AHA-syrer til mer intensive TCA-peels. Vi tilpasser behandlingen til din hudtype og dine spesifikke utfordringer, enten det er generell hudforbedring eller spesifikke problemer som pigmentering.

Minimalt med ubehag, rask tilbakeføring til hverdagen

Vi vet at din tid er verdifull. Derfor har vi valgt å tilby en innovativ biorevitaliserende TCA-peel som reduserer restitusjonstiden. Dette betyr at du kan komme tilbake til dine daglige aktiviteter raskere, uten å ofre resultater.

Forberedelse og oppfølging for optimalt resultat

For å sikre at du får mest mulig ut av din kjemiske peel, anbefaler vi en kort forbehandlingsperiode og en etterbehandlingsperiode. Dette bidrar til å forberede huden og sikrer en effektiv tilheling i etterkant.

Sikkerhet først

For din trygghet utfører vi ikke denne behandlingen på gravide eller ammende.

Ta steget mot en bedre hud

Er du klar for å investere i din egen skjønnhet og velvære? Bestill en konsultasjon i dag for å utforske de ulike alternativene vi tilbyr innen kjemiske peels.

Bestill konsultasjon

Under en konsultasjon hos oss, setter vi av ca 30 minutter til en god prat, hvor vi avklarer forventninger og behov. Der vi sammen gjør en vurdering, hvilke alternativer som er mulige, som passer din hud, alder, livstil og lommebok. Vi legger en behandlingsplan om hvordan du best kan komme i mål med dine ønsker og behov.

Pris per konsultasjon er 450 kr. Denne summen trekkes fra dersom du utfører behandling.
Bestill nå