Ekspertserien Meline: bekjemp hyperpigmentering

Har du merket mørke flekker eller ujevn hudtone? Hyperpigmentering kan være en frustrerende og vedvarende utfordring, men med Ekspertserien Meline har vi en effektiv løsning for deg.

Hyperpigmentering kan oppstå av ulike årsaker, inkludert solskader, hormonelle endringer etter graviditet, eller bruk av p-piller. Melasma er en spesiell form for hyperpigmentering som er kronisk, men som kan behandles og kontrolleres. Heldigvis finnes det i dag behandlinger tilgjengelig for å takle utfordringene.

Hvorfor velge ekspertserien Meline?

Meline er en spesialutviklet serie designet for å målrette og redusere hyperpigmentering. For best mulig resultat anbefaler vi en kombinasjon av klinikkbehandlinger og våre spesialutviklede hjemmeprodukter.

Langvarige resultater

Etter å ha oppnådd ønsket resultat, er det viktig å forebygge tilbakefall. Vi anbefaler derfor å fortsette med Meline nattkrem utover de første tre månedene av behandlingen.

Ekstra beskyttelse

For ytterligere beskyttelse, spesielt før sommeren eller solferier, anbefaler vi en mesoterapibehandling med Me line Id. Denne klinikkbehandlingen bruker korte nåler for å tilføre et produkt som fungerer som en beskyttende "paraply" over dine pigmentceller. Og ikke glem: høy solfaktor er alltid en god idé!

Viktig informasjon

Av sikkerhetsmessige årsaker utfører vi ikke denne behandlingen på gravide eller ammende.

Bestill konsultasjon

Opplever du utfordringer med hyperpigmentering? La våre dyktige behandlere hjelpe deg. Bestill en konsultasjon i dag!

Bestill konsultasjon

Under en konsultasjon hos oss, setter vi av ca 30 minutter til en god prat, hvor vi avklarer forventninger og behov. Der vi sammen gjør en vurdering, hvilke alternativer som er mulige, som passer din hud, alder, livstil og lommebok. Vi legger en behandlingsplan om hvordan du best kan komme i mål med dine ønsker og behov.

Pris per konsultasjon er 450 kr. Denne summen trekkes fra dersom du utfører behandling.
Bestill nå