Ekspertserien Meline: bekjemp hyperpigmentering

Har du merket mørke flekker eller ujevn hudtone? Hyperpigmentering kan være en frustrerende og vedvarende utfordring, men med Ekspertserien Meline har vi en effektiv løsning for deg.

Hyperpigmentering kan oppstå av ulike årsaker, inkludert solskader, hormonelle endringer etter graviditet, eller bruk av p-piller. Melasma er en spesiell form for hyperpigmentering som er kronisk, men som kan behandles og kontrolleres. Heldigvis finnes det i dag behandlinger tilgjengelig for å takle utfordringene.

Hvorfor velge ekspertserien Meline?

Meline er en spesialutviklet serie designet for å målrette og redusere hyperpigmentering. For best mulig resultat anbefaler vi en kombinasjon av klinikkbehandlinger og våre spesialutviklede hjemmeprodukter.

Langvarige resultater

Etter å ha oppnådd ønsket resultat, er det viktig å forebygge tilbakefall. Vi anbefaler derfor å fortsette med Meline nattkrem utover de første tre månedene av behandlingen.

Ekstra beskyttelse

For ytterligere beskyttelse, spesielt før sommeren eller solferier, anbefaler vi en mesoterapibehandling med Me line Id. Denne klinikkbehandlingen bruker korte nåler for å tilføre et produkt som fungerer som en beskyttende "paraply" over dine pigmentceller. Og ikke glem: høy solfaktor er alltid en god idé!

Viktig informasjon

Av sikkerhetsmessige årsaker utfører vi ikke denne behandlingen på gravide eller ammende.

Bestill konsultasjon

Opplever du utfordringer med hyperpigmentering? La våre dyktige behandlere hjelpe deg. Bestill en konsultasjon i dag!

Bestill konsultasjon

Hos oss kan du få en uforpliktende konsultasjon for kun kr 450,-. Når du kommer til konsultasjon hos oss setter vi av en halvtime. Her tar vi en samtale om ønsker og behov, vi ser på huden din, tar bilder av deg og finner sammen ut av hvilken behandling som passer for akkurat deg.
Bestill nå