Hudbehandling: Din vei til økt selvtillit og velvære

Å se sunn og opplagt ut er for mange et mål når det kommer til skjønnhet. Grunnlaget for dette er en frisk og velfungerende hud, som ikke bare er kroppens største organ, men også vårt "ansikt" utad.

Huden har mange viktige roller, blant annet å beskytte oss mot ytre påvirkninger, men det er også det siste organet som mottar næring fra det vi spiser og drikker. Derfor er det ekstra viktig å gi huden den pleien den trenger, gjennom produkter som støtter dens naturlige funksjoner.

Daglig "trening" for huden

Akkurat som musklene trenger regelmessig trening for å holde seg i form, trenger også huden daglig pleie. Dette betyr gode rutiner og produkter som er rike på effektive ingredienser.

Personlig veiledning for din hud

Hos Sandefjord Medisinske Hudpleie tilbyr vi en konsultasjon der vi veileder deg i valg av produkter og behandlinger som passer din hudtilstand. Vi har et bredt utvalg av effektive hudpleieprogrammer fra den anerkjente dermatologen Zein Obagi. Disse produktene er i en helt annen liga, og så spesifiserte at de kun selges av autorisert helsepersonell.

Tilpassede behandlinger og produkter

Vi fører også Meline-produkter, spesielt utviklet for å behandle pigmenteringsproblemer. I tillegg til våre hjemmeprodukter, tilbyr vi en rekke behandlinger i klinikken. Etter en konsultasjon med oss vil du ha en skreddersydd behandlingsplan som er tilpasset din unike hudtype og tilstand

Bestill konsultasjon

Hos oss kan du få en uforpliktende konsultasjon for kun kr 450,-. Når du kommer til konsultasjon hos oss setter vi av en halvtime. Her tar vi en samtale om ønsker og behov, vi ser på huden din, tar bilder av deg og finner sammen ut av hvilken behandling som passer for akkurat deg.
Bestill nå