Harmonyca: Oppdag en ny form for hudforyngelse

Er du på jakt etter en behandling som ikke bare gir umiddelbar oppstramming, men også fremmer langvarig kollagenproduksjon? Da kan Harmonyca være behandlingen for deg!

Vi er stolte av å være den første klinikken i Norge som tilbyr Harmonyca, hvorav vår erfaring og ekspertise har resultert i en lang rekke fornøyde kunder. Dette er ikke bare et produkt vi tilbyr; det er et produkt vi tror på.

Hva gjør Harmonyca unikt?

Harmonyca er en revolusjonerende hybrid-filler som kombinerer det beste fra to verdener: HA (Hyaloronsyre) for umiddelbar oppstramming og CaHa (Calcium Hydroxypatite) for langvarig kollagenstimulering.

  • HA (Hyaloronsyre): en pålitelig og velprøvd komponent som gir et øyeblikkelig løft og fuktighet til huden.
  • CaHa (Calcium Hydroxypatite): et naturlig mineral som ikke bare er biologisk trygt, men også stimulerer kroppens egen kollagenproduksjon for en mer ungdommelig hud over tid.

Harmonyca er fullstendig biologisk og tolereres godt av kroppen. Det gir støtte til det fibrøse og vaskulære vevet, og skaper optimale forhold for fibroblastcellene som danner kollagen og elastin.

Langvarige resultater

Mens HA gir en umiddelbar oppstramming, jobber CaHa i bakgrunnen for å gi deg en strammere, glattere hud med færre fine linjer og porer over tid. Det er som en tidskapsel for din hud!

Merk: Behandlingen er ikke egnet for gravide eller ammende.

Ønsker du å høre mer?

Vi anbefaler alltid en personlig konsultasjon før behandlingen. Dette gir oss muligheten til å vurdere om Harmonyca er den rette løsningen for deg.

Bestill konsultasjon

Hos oss kan du få en uforpliktende konsultasjon for kun kr 450,-. Når du kommer til konsultasjon hos oss setter vi av en halvtime. Her tar vi en samtale om ønsker og behov, vi ser på huden din, tar bilder av deg og finner sammen ut av hvilken behandling som passer for akkurat deg.
Bestill nå