Dermal fillere: Gjenoppdag ungdommelig glød og selvtillit

Ønsker du å vekke ansiktet til live og gjenopprette dets ungdommelige utstråling? Våre dermale fillere kan være løsningen du har ventet på.

Aldring er en naturlig prosess, men det betyr ikke at du må akseptere tap av volum og glød i huden. Våre dermale fillere, basert på hyaluronsyre, gir huden fuktigheten og volumet den fortjener. Hyaluronsyre er naturens egen fuktighetsgiver og hjelper til med å gjenopprette hudens spenst og elastisitet.

Skreddersydd til deg

Vi forstår at hver person er unik, og derfor tilpasser vi behandlingen etter dine spesifikke behov og ønsker. Enten det er å myke opp fine linjer, gi volum til kinnene eller forbedre konturene i ansiktet, har vi en løsning som passer for deg.

Behagelig og effektiv

Behandlingen tar bare 30-60 minutter av din tid og inkluderer et lokalbedøvende middel for en så behagelig opplevelse som mulig. Resultatet? Umiddelbar forbedring som blir enda bedre i løpet av de første ukene.

Langvarige resultater

Effekten av våre dermale fillere kan vare i opptil 12-18 måneder, avhengig av flere faktorer som alder, hudkvalitet og livsstil. Mange av våre kunder opplever at resultatene varer enda lenger.

Grundig konsultasjon

Vi legger stor vekt på en grundig konsultasjon før behandlingen. Her diskuterer vi dine behov, ønsker og eventuelle bekymringer, slik at vi kan tilby en behandling som er skreddersydd for deg.

Sikkerhet først

Selv om bivirkninger er sjeldne og ofte milde, tar vi alle forholdsregler for å sikre at du får en trygg og effektiv behandling.

Viktig informasjon

Av sikkerhetsmessige årsaker utfører vi ikke denne behandlingen på gravide eller ammende. En forutgående konsultasjon er alltid anbefalt for å sikre at denne behandlingen er den rette for deg.

Bestill konsultasjon

Hos oss kan du få en uforpliktende konsultasjon for kun kr 450,-. Når du kommer til konsultasjon hos oss setter vi av en halvtime. Her tar vi en samtale om ønsker og behov, vi ser på huden din, tar bilder av deg og finner sammen ut av hvilken behandling som passer for akkurat deg.
Bestill nå