Diodelaser 808: Opplev glatt og silkemyk hud

Har du drømt om en enkel og effektiv måte å fjerne uønsket hår på? Sandefjord Medisinske Hudpleie tilbyr Diodelaser 808, en av de mest effektive og dokumenterte metodene for hårfjerning på markedet.

Denne avanserte laserteknologien angriper hårsekkene i deres vekstfase, noe som gir deg en langvarig løsning på uønsket hår. Gjennomsnittlig antall behandlinger for mørkt hår på lys hud ligger mellom 6-8, mens lyse, røde eller grå hår kan kreve flere økter.

Skreddersydd behandlingsplan

Vi forstår at alle er forskjellige, og derfor tilbyr vi en individuell behandlingsplan basert på dine spesifikke behov. Antall nødvendige behandlinger kan variere avhengig av hårtype, hudfarge og det spesifikke området som behandles.

Forberedelser og etterbehandling

For å sikre best mulig resultat, anbefaler vi at du unngår soling og bruk av irriterende hudprodukter i ukene før behandlingen. Det er også viktig å barbere det aktuelle området dagen før eller samme dag som behandlingen.

Hvem kan få behandling?

Diodelaser 808 er egnet for nesten alle, men det er noen unntak. Hvis du har visse hudsykdommer eller tar medisiner som gjør huden lysfølsom, anbefaler vi en legekonsultasjon før behandling.

Viktig informasjon

Av sikkerhetsmessige årsaker utfører vi ikke denne behandlingen på gravide eller ammende.

Vedlikeholdsbehandling

Selv om Diodelaser 808 gir langvarige resultater, kan noen vedlikeholdsbehandlinger være nødvendig for å opprettholde effekten.

Vil du høre mer om hvordan diodelaseren kan hjelpe deg med uønsket hår? Ta kontakt med oss for en konsultasjon.

Bestill konsultasjon

Under en konsultasjon hos oss, setter vi av ca 30 minutter til en god prat, hvor vi avklarer forventninger og behov. Der vi sammen gjør en vurdering, hvilke alternativer som er mulige, som passer din hud, alder, livstil og lommebok. Vi legger en behandlingsplan om hvordan du best kan komme i mål med dine ønsker og behov.

Pris per konsultasjon er 450 kr. Denne summen trekkes fra dersom du utfører behandling.
Bestill nå