Naturlig hudforbedring

Skjønnhet handler for de fleste om å se sunn og opplagt ut. For å oppnå dette må man ha en frisk og velfungerende hud.

Huden er kroppens største organ og vårt kanvas i møte med omverdenen. Huden har en rekke viktige funksjoner, som i hovedsak handler om å beskytte oss mot skade, men den er det siste av organene våre som får næring fra det vi spiser og drikker. Det er derfor ekstra viktig å påføre produkter som bidrar til å opprettholde normal cellefunksjon og gjøre huden motstandsdyktig.

Medisinsk hudpleie

Medisinsk hudpleie innebærer bruk av produkter som inneholder vitenskapelig dokumentert effektive ingredienser. Produktene inneholder høye konsentrasjoner av aktive virkestoffer og har leveringssystemer som sørger for at ingrediensene penetrerer huden og virker der vi ønsker at de skal virke- på cellenivå. Mange forbinder medisinsk hudpleie med rød, sår og tørr hud, men dette er ikke lenger tilfelle. Med dagens teknologi kan man oppnå hudforbedring uten synlige og merkbare reaksjoner.

Sandefjord Medisinske hudpleie er leverandør av ZO Skin Health. ZO  tilbyr effektive og individuelt tilpassede hudpleie-program fra den anerkjente dermatologen Zein Obagi. Produktene selges kun av autorisert helsepersonell og egner seg svært godt til behandling av hudlidelser som akne og rosacea, så vel som pigmentering, tap av elastisitet, rynker,  arr og forsinkelse av aldringstegn. En del av produktene fra ZO er reseptbelagte og selges i samråd med klinikkens ansvarlige lege.

Hvordan vi jobber

Under en konsultasjon tilpasses et behandlingsopplegg med utgangspunkt i din hudtype og -tilstand for målrettet å jobbe mot ønsket resultat. ​

Aldersforandringer foregår imidlertid også i strukturene under huden- i subkutant fett, muskulatur, ligamenter og på skjelettnivå. Avhengig av ønske og behov hos den enkelte kan disse endringene adresseres med fillerinjeksjoner. Gjort anatomisk riktig, planmessig og med respekt for trekkene hos den enkelte, kan man gjenopprette volum, konturere, fremheve/forsterke, dempe skygger og reduserer fremtoning av uopplagthet, trøtthet, sure munnviker etc.