Naturlig hudforbedring

Skjønnhet handler for de fleste om å se sunn og opplagt ut. For å oppnå dette må man ha en frisk og velfungerende hud.

Huden er kroppens største organ og vårt kanvas i møte med omverdenen. Huden har en rekke viktige funksjoner, som i hovedsak handler om å beskytte oss mot skade, men den er det siste av organene våre som får næring fra det vi spiser og drikker. Det er derfor ekstra viktig å påføre produkter som bidrar til å opprettholde normal cellefunksjon og gjøre huden motstandsdyktig.

Medisinsk hudpleie

Medisinsk hudpleie innebærer bruk av produkter som inneholder vitenskapelig dokumentert effektive ingredienser. Produktene inneholder høye konsentrasjoner av aktive virkestoffer og har leveringssystemer som sørger for at ingrediensene penetrerer huden og virker der vi ønsker at de skal virke- på cellenivå. Med dagens teknologi kan man oppnå hudforbedring med minimalt synlige og merkbare reaksjoner.

Sandefjord Medisinske hudpleie er leverandør av ZO Skin Health. ZO  tilbyr effektive og individuelt tilpassede hudpleie-program fra den anerkjente dermatologen Zein Obagi. Produktene selges kun av autorisert helsepersonell og egner seg svært godt til behandling av hudlidelser som akne og rosacea, så vel som pigmentering, tap av elastisitet, rynker,  arr og forsinkelse av aldringstegn. En del av produktene fra ZO er reseptbelagte og selges i samråd med klinikkens ansvarlige lege.

Hvordan vi jobber

Under en konsultasjon tilpasses et behandlingsopplegg med utgangspunkt i din hudtype og -tilstand for målrettet å jobbe mot ønsket resultat. ​

Kollagenstimmulering i ulike former er ett stikkord i alle våre behandlingsplaner.

Aldersforandringer foregår imidlertid også i strukturene under huden- i subkutant fett, muskulatur, ligamenter og på skjelettnivå. Avhengig av ønske og behov hos den enkelte kan disse endringene adresseres med fillerinjeksjoner. Gjort anatomisk riktig, planmessig og med respekt for trekkene hos den enkelte, kan man gjenopprette volum, konturere, fremheve/forsterke, dempe skygger og reduserer fremtoning av uopplagthet, trøtthet, sure munnviker etc.

Oppretthold en sunn og velfungerende hud

Å opprettholde en sunn og velfungerende hud, kan sammenlignes med å opprettholde en sunn og velfungerende kropp. Det vi spiser og drikker har stor betydning for en velfungerende kropp, men det har også stor betydning for en sunn og velfungerende hud, vi vet også at jevnlig trening, gjerne hver dag gir en sunn og sterk kropp. For å opprettholde en sunn og velfungerende hud, trenges også «trening» hver dag, gjennom gode og riktige hudprodukter. Vi er mer enn gjerne behjelpelig med å finne de riktige produktene som hjelper deg og din hud!

Det viktige kollagenet:

Hva er kollagen?

Ordet kollagen kommer av de greske ordene «Colla» og «gen» som henholdsvis betyr « Lim» og «skape» Dette er en treffende beskrivelse for kollagenet vårt. Kollagenet i kroppen og huden «Limer sammen» og holder på plass og myker opp.

I huden vår har vi ekstra store konsentrasjoner av kollagen. Små barn har en hud som er stappfull av kollagen, de har gode runde eplekinn og en feilfri hud. Dessverre så taper vi kollagen med ca 1% i året og etter overgangsalder, skjer det ett «ras» i kollagenproduksjonen vår. Tap av kollagen gjør at huden blir slappere og mer hengete.

Vi har mange ulike måter å stimmulere til økt kollagenproduksjon i huden på og dermed gi en sunnere og strammere hud. Jo mer vi stimmulerer kollagenproduksjonen vår jo bedre er det. Det hjelper sjelden med bare en behandling!

Vi må gjøre de riktige tingene hjemme, med riktige produkter og god solbeskyttelse( da solen er med på å bryte ned kollagenet vårt)

I vår klinikk har vi mange ulike behandlinger som er med på å stimmulere til økt kollagenproduksjon.