LES MER OM

Vippeløft

PRIS FRA 890 kr

Hva er vippeløft?

Alle elsker lange, fyldige og mørke vipper! Mange velger derfor vippeextentions som et naturlig alternativ til dette. For deg som ikke ønsker kunstige vipper limt på dine naturlige, er vippeløft det perfekte alternativet! Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlig vipper og passer til alle type vipper! Korte og tynne vippene vil også se lengre og penere ut etter en vippeløft behandling.

Under vippeløft behandlingen bøyer vi dine naturlige vipper slik at din originale lengden kommer til sin fulle nytte. Vippene får et løft fra roten og ut, og skaper illusjon av lengde, volum og definisjon! Lange vipper og en mer levende look er resultatet.
Dette er en fin behandling for de som lett blir irritert rundt øyne og må forsiktig med bruk av sminke. Det brukes ingen vippetang eller andre ukomfortable verktøy. Produktene vi bruker til vippeløft er allergivennlige. I svært sjeldne tilfeller kan det oppstå allergiske reaksjoner av fargen som brukes. Har du reagert på vippefarge tidligere kan det være lurt å booke time til kun løft. Selve prosessen er rask, ufarlig og smertefri. Resultatet er umiddelbart! 

Hvordan gjøres vippeløft?

Vi starter behandlingen med å rense vipper og øyelokk for sminke. I samarbeid med terapeuten din finner dere riktig bøy til dine vipper. Under selve behandlingen legges gelepads på øyelokket hvor vi så fester øyevippene forsiktig med et skånsomt rislim. Gelepadsene som legges på øyelokket kommer i tre størrelser som bestemmer hvor mye bøy du får på vippene. Her vil din terapeut komme med en anbefaling på gelestørrelse etter  lengden på dine naturlige vipper. 
Et nytt middel som former vippene og gir det permanente uttrykket legges så på og blir virkende i 12 minutter. Nå blir vippene formet etter buen på gelepadsen dere har valgt ut. Videre legges det på en ny gele som gir vippene pleie og volum som virker i ca 6 minutter før behandlingen avsluttes. 
Har du naturlig lyse vipper er det ofte anbefalt å farge vippene i behandling. Da vil du få enda bedre effekt. Farging av vipper er inklusivt i prisen.

Hvor lenge holder vippeløft resultatet?

Resultat av vippeløft varer 4-6 uker. Sluttresultatet vil variere i henhold til de naturlige vippene. Lengden på resultatet vil variere ut i fra vippenes syklus, kvalitet samt gitte naturlige forutsetninger.

Hvor lang tid tar en vippeløft behandlingen?

Vippeløft behandlingen tar mellom 45-60 minutter. Behandlingen utføres i et avlukket område under rolige omgivelser i en liggende, avslappet stilling. 

Er vippeløft farlig?

Vippeløft er på ingen måte skadelig eller ubehagelig. Vi bruker ingen kjemiske midler eller varmeapparat (vippetang). Resultat er naturlig og utførelsen skånsom.

Hva bør jeg huske etter vippeløft? 

Det er viktig å følge retningslinjene til din terapeut etter selve vippeløftet. Viktig og ikke ha noe fukt på 24 timer da produktene bruker denne tiden til å sette seg. Fukt vil kunne føre til at bøyen faller tilbake.

 

JERNBANEALLEEN 28, 3210 SANDEFJORD

POST@SANDEFJORDMEDISINSKEHUDPLEIE.NO

+47 910 08 575

  • Facebook
  • Instagram

Sandefjord Medisinske Hudpleie 2018 | Laget av Evmaco