LES MER OM

PRX- T 33

 

T33- En peel uten flassing

 

En peel uten flassing, finnes det? Jo nå gjør det faktiskt det.

Vi snakker om PRX-T33, den nye generasjonens TCA-peel som har blitt enormt populær, da den i prinsippet ikke innebærer noen restitusjonstid. Vi er mange som har omorganisert våre sosiale kalendere for å unngå å dukke opp med et rødt, flassende ansikt på for eksempel jentemiddagen. I en hektisk hverdag er det mange som leter etter en behandling som gir fantastiske resultater på kort tid med så lite “nedetid” som mulig. PRX kan tilby alt dette, og det er sannsynligvis også en av grunnene til at behandlingen er blitt så populær blant internasjonale influencere og kjendiser.

 

Så hvordan fungerer PRX-T33?

 

Som du kanskje allerede har forstått, er ikke PRX-T33 et klassisk peel der du peeler bort det øverste laget av huden. PRX-behandlingen er en biologisk hudforyngende behandling som består av 33% TCA-syre og en liten dose hydrogenperoksid. Hydrogenperoksidet har til oppgave å beskytte epidermis (den ytre delen av huden) og hjelper med å transportere TCA-syren ned til de dypere hudlagene der syren stimulerer og “gjenoppliver” hudvevet.

Behandle og ta vare på forsømte områder

 

Med ansiktet konstant utsatt for sol, forurensning og en hektisk hverdag, er det vanlig at det er mye fokus på ansiktet når vi snakker om medisinske hudpleiebehandlinger. Det samme gjelder PRX og du får fantastiske resultater i ansiktet, både gjennom behandling alene eller i kombinasjon med andre behandlinger som Dermapen eller Prophilo Derimot glemmer mange at også hendene våre er ekstremt utsatte i vårt daglige liv. Hender, men også hals og bryst med tynn hud som ellers kan være vanskelig å behandle, reagerer veldig bra på PRX-peeling. Her jobber man for å motvirke sol- og aldersflekker, samtidig som peelingen også gir resultater som hydrert og spenstig hud.

 

Når ser jeg resultater etter behandling med PRX?

 

Som vi har nevnt, er en av de store fordelene med PRX-peel at du faktisk ikke “peeler” eller flasser. De aller fleste kan fortsette med sine vanlige rutiner og planlagte sosiale aktiviteter etter behandlingen uten å måtte bekymre seg for sitt utseende (enkelte kan reagere kraftigere, men dette er sjeldent). Ettersom en del av resultatet er umiddelbart, kan behandlingen med fordel gjøres samme dag eller en dag før en sosial begivenhet for å redusere linjer, gi lettere stramming og fuktet hud. Resultatene av en PRX-behandling utvikles gradvis, men for et langsiktig og varig resultat er det absolutt best å planlegge en kur med behandlinger sammen med din hudterapeut.

 

JERNBANEALLEEN 28, 3210 SANDEFJORD

POST@SANDEFJORDMEDISINSKEHUDPLEIE.NO

+47 910 08 575

  • Facebook
  • Instagram

Sandefjord Medisinske Hudpleie 2018 | Laget av Evmaco