LES MER OM

Plexr Plus

PRIS FRA 2100 KR

PLEXR PLUS (Orginalutgaven av Plasmapen)

 

Vi er en av svært få klinikker i Norge, som kan tilby behandling med den anerkjente Italienske maskinen. (som ikke må forveksles med billige kopiutgaver)

Denne maskinen har alt av sertifiseringer som er påkrevd innenfor Medisinsk Non-Ablative Kirurgi

Plexr ble i utgangspunktet laget for områder hvor det var vanskelig å behandle  med laser og radioscalpell .

Den cutter ikke , brenner ikke og er nummer 1 i ikke kirurgisk hudbehandling.

Ann Kristin Har fått sin Plexr utdanning av den anerkjente Nederlandske legen DR. Branko Mitrovic

PLEXR PLUS:

En innovativ utvikling i estetisk medisin og foryngende behandlinger

PLEXR tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert restitusjonstid og eventuelle komplikasjoner som kan oppstå etter en operasjon.

Systemet er svært presis og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er perfekt å operere på områder som øyelokk(øvre og nedre) og linjer/rynker rundt munnen. Det finnes en rekke studier som viser at Plexr har positive resultater i behandling av akne, overflødig hud på øyelokk og rynker rundt munnen.

 

Hvordan virker det?

Fremgangsmåten til PLEXR har mange fordeler i forhold til kosmetisk kirurgi, noe som gjør det til en stadig mer populær behandlingsmetode. Det er ingen kutting i huden, ingen blødning under behandling da man kun jobber I det øverste hudlaget.

Plasma er en relativt ny innovasjon i skjønnhetsindustrien. Instrumentet virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og huden, for å danne plasma. En elektrisk lysbue opprettes, hvilket resulterer i sublimasjon av huden. Resultatet ses umiddelbart. I tilegg gies det en en kick til fibroblastene , slik at mer kollagen og ellastin dannes og du ser etter 3 mnd enda bedre resultat.

 

 

Hva kan behandles?

  • Øyelokk rekonstruksjon (ikke-kirurgisk øyelokksoperasjon), inkludert løse posete nedre øyelokk og overflødig øvre øyelokk hud.

  • Ujevnheter på hud og godartede lesjoner, inkludert vorter, fibromer, pigmentering og solflekker.

  • Bedring i utseendet på arr, arr etter operasjoner, akne arr og strekkmerker.

  • Linjer og rynker rundt munnen.

  • Facelift og necklift.

  • Aktiv akne.

Hvor lenge varer det?

Resultatet er varig, noen trenger to behandlinger. Dette kommer an på problemområdet som behandles. F.eks hvor mye overflødig hud det er på øyelokkene eller hvor mye linjer/rynker man har på overleppen. Men som ved alle kosmetiske behandlinger kan den ikke stoppe ytterligere aldring av huden.

Livsstilsfaktorer som røyking, alkoholforbruk og langvarig soleksponering kan hemme varigheten av resultatet. Genetikk kan også ha noe og si for effekten av behandlingen, man anbefaler en konsultasjon hos legen/sykepleieren  som utfører behandlingen først. Behandlingen kan fortsatt utføres samme dag.

Bivirkninger og risiko

Plexr har vist seg å være en trygg behandling på grunn av sin ikke-invasive karakter.

Det vil være noen brune merker som har utseendet av mindre avskalling, dette er karbon skorper, men etter rundt fem dager, vil disse falle av og avslører ny rosa hud under. Noe hevelse vil bli sett (spesielt i tilfeller av øyelokks behandling), det er vanlig I ca 3-5 dager. For å unngå eventuelle mer alvorlige bivirkninger som hyperpigmentering, følg ettervern regime anbefalt til deg av legen/sykepleieren din.

Som med de fleste kosmetiske prosedyrer, skal PLEXR ikke gjøres dersom du er gravid eller ammer. Selv om noen mørkere hudtyper er egnet for denne behandlingen, er det ikke anbefalt for de med svært mørk hud. Dette er fordi det er en høyere risiko for hyperpigmentering (mørke flekker) eller hypopigmentering (lyse flekker) etter behandling.

 

Er det smertefult?

Du vil få på en bedøvende krem eller evt xylocainbedøvelse med sprøyte før behandlingen og det er derfor ikke spesiellt smertefullt.

Vil man få smerter etterpå?

Det er svært lite smertefullt etterpå, det som kan oppleves ubehagelig er den hevelsen man ofte får ved behandling omkring øyeområdet. 

I tillegg kan det være litt ubehag med den skorpen man får etter behandlingen. Skorpen vil falle av etter 5 til 10 dager og det vil da dukke opp en lyserosa og ny hud under. Det er sa svært viktig å bruke høy solfaktor for å hindre pigmenteringer. 

 

Kan man gå rett på jobb etter behandling?

Det er ikke noe i veien å gå på jobb etterpå, men de fleste liker ikke å vise seg med skorper og hevelse, det kan derfor være lurt å planlegge noen fridager etter behandling.

 

Vil du vite mer kan du lese om PLexr Plus på www.gmv.international.com

 

JERNBANEALLEEN 28, 3210 SANDEFJORD

POST@SANDEFJORDMEDISINSKEHUDPLEIE.NO

+47 910 08 575

  • Facebook
  • Instagram

Sandefjord Medisinske Hudpleie 2018 | Laget av Evmaco