JERNBANEALLEEN 28, 3210 SANDEFJORD

POST@SANDEFJORDMEDISINSKEHUDPLEIE.NO

+47 910 08 575

  • Facebook
  • Instagram

Sandefjord Medisinske Hudpleie 2018 | Laget av Evmaco

LES MER OM

peelinger

PRIS FRA 900 KR

Green Peel

Green Peel er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek allerede i 1958. Ikke uten grunn har serien eksistert i 60 år i over 50 land. Datteren Dr. med. Christine Schrammek-Drusio har gjort behandlingen medisinsk underbygget. I tillegg til ekspert kunnskaper i planter og urter, er hun en dyktig hudlege med spesialitet i allergi og aldring.

Med Green Peel kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer. Green Peel er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse og er kun plantebasert. 

En hud i balanse:
Jevnlige treningsøkter med Green Peel gir en sterk hud i balanse. Akkurat som en kropp i balanse med trening og sunt kosthold.

Behandlingen finnes i tre styrker, dette velges utifra behov og hudtype.

-Den letteste/mildeste er Fresh Up eller Express utgaven "Quick Fix" er en populær partypeel. I tillegg settes igang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud.

-Den mellomste er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem.

-Den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på ca 1 uke.

 

 

ENVIRON 

Environ’s grunnlegger Dr. Des Hernandes Dr. Des er en meget anerkjent plastisk kirurg i Sør-Afrika.

Hans forskning på vitaminets betydning i huden har gjennom nesten 30 år gitt en rekke priser for forskning, opplæring og effektive produkter.

Det fine ved Environ er at alle kan ha de samme daglige hudpleierutinene, og kun tilføre visse tilleggsprodukter når det måtte være nødvendig. Huden har de samme funksjonene uansett alder og konseptet er å alltid tilføre de essensielle vitaminene og antioksidantene for å ha en optimal, frisk og sunn hud uansett alder. I samtlige tilfeller av hudkreft kan det påvises en mangel på Vitamin A. Vi får ikke tilstrekkelige mengder igjennom maten, og mengden synker hver gang vi oppholder oss i dagslys. nok doser av Vitamin A og huden får best tilførsel ved direkte påføring. Våre produkter inneholder forskjellige mengder av Vitamin A, og det er derfor viktig å bruke ett “step-up” system for å unngå “Retinol reaksjoner”.

Environ har vitamin A som Retinyl Palmitat i de fleste produktene som hudcellene opptar og gjør det om til Retinol. På denne måten får huden tilført viktig retinol uten aggressive reaksjoner på hudoverflaten.

Vitamin A beskytter først og fremst cellenes DNA, hvilket er viktig for en sunn og frisk hud. Den reparer celleskader, fanger opp UVA og UVB stråler med samme effekt som SPF 20, og reduserer sol-skader som linjer og pigmentering.

 

 

MG TCA 35%

TCA-peel stimulerer til nydannelse av celler, collagen og elastin – derav oppstramming av huden.
På denne måten får huden en dypere effekt og bedret penetrasjons-evne i huden. Dette er svært god behandling for arr, solskadet hud, linjer/rynker og pigmentflekker. Trett og sliten hud vil umiddelbart få en fin og naturlig glød.

Etter behandlingen føler man seg litt varm og rød i huden. Rødheten er som regel over etter et døgn. Man vil etter noen dager begynne å flasse. Hvor mye man flasser varierer fra person til person, og flassets varighet varer fra noen dager til ca 1,5 uke. 
Flassingen  holdes fint i sjakk med en god fuktighetskrem. Det anbefales å ta en kur på 3-4 behandlinger, men også  1 TCA behandling vil også gi en god hudforbedring.

 

Mandelsyrepeel: 

Hva er mandelsyre?

Mandelsyre er en type alpha hydroxy syre (AHA), som ligner på glykolsyre og melkesyre. Fordi mandelsyre molekylet er større enn både glykol og melkesyre, virker mandelsyre peel mindre penetrerende og irriterende, men likevel effektiv for behandling av skadet hud. Den er et uttrekk fra bitter mandel og er svært antibakterielt.

Hvordan virker mandelsyre på huden?

Denne syren er mildere enn andre alfa hydroksisyrer, men har en fantastisk effekt på balansering av huden uten og forstyrre hudbarrieren.

 

Linjer og hudaldring:

  • Mandelsyre øker cellefornyelsen, som ellers går litt tregere, faktisk allerede fra 25 års alderen. Den løser opp bindinger mellom de døde hudcellene slik at de forsvinner fra hudoverflaten og nye hudceller kan slippe til.

  • Mandelsyre styrker kollagenet, en av hudens byggestener. Dette gir en plumpet og frisk hud.

  • Samlet gir disse effektene en spenstig og fyldigere underhud, samt en ren overhud uten overflødige døde hudceller. Overhud, uten døde hudceller vil reflektere lyset bedre og gi en friskere og glødende hud.

Hyperpigmentering og ujevn hudfarge.

Hyperpigmentering er en vanlig tilstand hvor det utvikles lyse- til mørkebrune eller gråaktige flekker på huden. Tester har vist til reduksjon av pigmentering i huden på over 50% i løpet av 4 uker.  For mye rritasjon trigger hyperpigmenteringen og vil dermed føre til flere eller større flekker. Mandelsyre går mer forsiktig til verks, du får ingen irritasjon i huden og dermed et bedre resultat på pigmentering. Her må jeg poengtere viktigheten av og ha et  daglig hudprogram som også har høy beskyttelse mot UV stråler.

Akne:

Mandelsyre har antibakteriell effekt og er derfor en syre som har svært god effekt på akne. Samtidig regulerer mandelsyre talgproduksjonen og dette gir færre utbrudd av akne. Til og med cystisk akne kan ha glede av denne syren. Det at mandelsyren kan holde huden åpen slik at utskillelsesprosessene som alltid foregår i huden, er svært viktig der akne er problemet. 

Hva synes du er fordelen med mandelsyre?

Den virker antibakteriell og talghemmende, og har dermed god effekt på akne og hudormer, sensitiv hud, rosacea, postinflammatorisk pigmentering og mørkere hudtoner.