LES MER OM

peelinger

PRIS FRA 900 KR

Green Peel

Green Peel er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek allerede i 1958. Ikke uten grunn har serien eksistert i 60 år i over 50 land. Datteren Dr. med. Christine Schrammek-Drusio har gjort behandlingen medisinsk underbygget. I tillegg til ekspert kunnskaper i planter og urter, er hun en dyktig hudlege med spesialitet i allergi og aldring.

Med Green Peel kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer. Green Peel er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse og er kun plantebasert. 

En hud i balanse:
Jevnlige treningsøkter med Green Peel gir en sterk hud i balanse. Akkurat som en kropp i balanse med trening og sunt kosthold.

Behandlingen finnes i tre styrker, dette velges utifra behov og hudtype.

-Den letteste/mildeste er Fresh Up eller Express utgaven "Quick Fix" er en populær partypeel. I tillegg settes igang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud.

-Den mellomste er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem.

-Den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på ca 1 uke.

 

 

 

Alpha rett peel 

Da har vi endelig fått inn Skinbetter science, AlphaRet® Professional Peel 30% og 50%!


Effektiv behandling utviklet for et bredt spekter av hudtyper!

Peelingene inneholder ulike konsentrasjoner av melkesyre, glykolsyre og salisylsyre samt den patenterte AlphaRet®-teknologien.

Resultatet gir synlige hudforbedringer! Behandlingene reduserer aldringstegn, gir jevnere hudtone og glattere hudtekstur, forbedring av akne og uren hud samt masse glød og utstråling!

Behandlingen anbefales som en kur på 6 stk behandlinger - 1 gang i uken for optimalt resultat.

Finnes i styrkene 30% og 50%. Er du usikker på hvilken peel du skal velge, kan terapeuten avgjøre det sammen med deg.

OBS! Vi anbefaler å forbehandle huden med produktene fra Skinbetter Science i minst to uker før behandling for optimalt resultat.  

Om du kjøper to produkter fra Skinbetter nå, får du en gratis behandling på kjøpet. Dette gjelder kun første gang.

Retinol Peel

Neostrata prosystem Retinol peel er en ny avansert peel-behandling, som inneholder blant annet 3% Retinol.

 

Passer for deg som ønsker å få mest mulig ut av klinikkbehandlingen. Den unike kombinasjonen av retinol og volumgivende Aminofil forbedrer hudens struktur og spenst, minimerer linjer og rynker samt jevner ut hudtonen. Peelingen er klassifisert som overfladisk. Den krever kort restitusjonstid og passer de aller fleste hudtyper. Den kan med fordel anvendes på uren/akneutsatt hud.

 

Behandlingen har en avskallende (eksfolierende) effekt på huden og gir i tillegg følgende effekter:

-Reduserer linjer og rynker i huden

- Reduserer kviser (akne)

- Reduserer porer i huden

- Gjør huden strammere og mer elastisk

- Gir huden mer glød

Retinol peel er laget for:

- Mild til alvorlig aldret hud med solskader

- Akne og aknearr

- Hyperpigmentering og aldersflekker

- De som ønsker å forbedre den generelle hudtilstanden

Behandlingen:

Peelingen påføres på klinikken, og kunden forlater klinikken med peelingen på huden. Kunden vil ikke merke noe særlig til peelingen ved påføring. Etter ca. 3-8 timer fjerner kunden peelingen selv.

Etter Behandling:

Kunden kommer til å oppleve at huden blir rød og flasser rundt dag to eller tre, dette vil dempe seg etter fem til syv dager. Graden av flassing vil variere fra person til person. Rødhet og flassing kan reduseres ved hjelp av fuktighetsgivende produkter. Sminke kan brukes selv når huden flasser. Solkrem er absolutt nødvendig ettersom huden blir mer følsom for sol når den er rød og flasser. Det er en veldig effektiv peeling med minimal restitusjonstid, denne retinol peelingen viser synlige resultater etter en behandling, men en kur på fire til seks behandlinger med fire til seks ukers mellomrom anbefales. Fordelene med retinol er godt bevist. Bruk ikke produkter som inneholder Retinol 3-4 dager før Retinol peel behandling.

Finnes det risiko eller kontraindikasjoner?

ProSystem Retinol Peel har minimale risikoer og få kontraindikasjoner. Pasienter som er gravide skal ikke gjennomøre behanlding med Retinol peel. Pasienter som har gått på Roaccutan de siste seks månedene skal ikke ta denne behandlingen.

Mandelsyrepeel 

Hva er mandelsyre?

Mandelsyre er en type alpha hydroxy syre (AHA), som ligner på glykolsyre og melkesyre. Fordi mandelsyre molekylet er større enn både glykol og melkesyre, virker mandelsyre peel mindre penetrerende og irriterende, men likevel effektiv for behandling av skadet hud. Den er et uttrekk fra bitter mandel og er svært antibakterielt.

Hvordan virker mandelsyre på huden?

Denne syren er mildere enn andre alfa hydroksisyrer, men har en fantastisk effekt på balansering av huden uten og forstyrre hudbarrieren.

 

Linjer og hudaldring:

  • Mandelsyre øker cellefornyelsen, som ellers går litt tregere, faktisk allerede fra 25 års alderen. Den løser opp bindinger mellom de døde hudcellene slik at de forsvinner fra hudoverflaten og nye hudceller kan slippe til.

  • Mandelsyre styrker kollagenet, en av hudens byggestener. Dette gir en plumpet og frisk hud.

  • Samlet gir disse effektene en spenstig og fyldigere underhud, samt en ren overhud uten overflødige døde hudceller. Overhud, uten døde hudceller vil reflektere lyset bedre og gi en friskere og glødende hud.

Hyperpigmentering og ujevn hudfarge.

Hyperpigmentering er en vanlig tilstand hvor det utvikles lyse- til mørkebrune eller gråaktige flekker på huden. Tester har vist til reduksjon av pigmentering i huden på over 50% i løpet av 4 uker.  For mye rritasjon trigger hyperpigmenteringen og vil dermed føre til flere eller større flekker. Mandelsyre går mer forsiktig til verks, du får ingen irritasjon i huden og dermed et bedre resultat på pigmentering. Her må jeg poengtere viktigheten av og ha et  daglig hudprogram som også har høy beskyttelse mot UV stråler.

Akne:

Mandelsyre har antibakteriell effekt og er derfor en syre som har svært god effekt på akne. Samtidig regulerer mandelsyre talgproduksjonen og dette gir færre utbrudd av akne. Til og med cystisk akne kan ha glede av denne syren. Det at mandelsyren kan holde huden åpen slik at utskillelsesprosessene som alltid foregår i huden, er svært viktig der akne er problemet. 

Hva synes du er fordelen med mandelsyre?

Den virker antibakteriell og talghemmende, og har dermed god effekt på akne og hudormer, sensitiv hud, rosacea, postinflammatorisk pigmentering og mørkere hudtoner. 

MG TCA 35%

TCA-peel stimulerer til nydannelse av celler, collagen og elastin – derav oppstramming av huden.
På denne måten får huden en dypere effekt og bedret penetrasjons-evne i huden. Dette er svært god behandling for arr, solskadet hud, linjer/rynker og pigmentflekker. Trett og sliten hud vil umiddelbart få en fin og naturlig glød.

Etter behandlingen føler man seg litt varm og rød i huden. Rødheten er som regel over etter et døgn. Man vil etter noen dager begynne å flasse. Hvor mye man flasser varierer fra person til person, og flassets varighet varer fra noen dager til ca 1,5 uke. 
Flassingen  holdes fint i sjakk med en god fuktighetskrem. Det anbefales å ta en kur på 3-4 behandlinger, men også  1 TCA behandling vil også gi en god hudforbedring.

BIO C

Dette er en peel for å forebygge solskader i ung alder. Bedrer ujevn hudtone, skjør hud, gir fantastisk glød, forbedrer hudstruktur, generell tonus og generell hudhelse. Fin også å bruke i kombinasjon med Dermapen behandling.

TC A- Age

En fin behandling til de med litt eldre hud (linjer/ rynker). Passer også bra for de som sliter med Acne arr.

Skin Recovery

Peel som inneholder salisylsyre, mandelsyre, melkesyre og retinol. Denne peelingen bedrer derfor på acne, fet hud og mild til moderat solskadet hud.

Lightening peel

Unik a-vitamin peel for å behandle solskadet hud både med og uten pigmenterings flekker. Bedrer ujevn hudtone, melasma og moderat inflammert acne.

 

JERNBANEALLEEN 28, 3210 SANDEFJORD

POST@SANDEFJORDMEDISINSKEHUDPLEIE.NO

+47 910 08 575

  • Facebook
  • Instagram

Sandefjord Medisinske Hudpleie 2018 | Laget av Evmaco