LES MER OM

Laminering av bryn

PRIS FRA KR 890

Kort fortalt er brow lamination en «permanent» brynstyling.

I behandlingen blir brynene først behandlet med et mykgjørende serum, før brynene børstes på plass og blir «laminert» med et virkemiddel som gjør at formen på brynene holder seg i opp til en måned. Behandlingen tar ca. 60 minutter.

Hvem passer brow lamination for?

Brow lamination passer både for deg som er så heldig å ha tykke, fyldige bryn – og deg som kanskje har overnappet litt og har tynnere bryn. Behandlingen gir inntrykk av mer volum og fylde i brynene, så uansett tykkelse og form vil du få effekt av behandlingen. Akkurat som ved annen brynstyling er det anbefalt å unngå napping, voksing og generell hårfjerning på brynene i 2-3 uker før behandlingen. Det er da du får best resultat, og brynstylisten kan enklere tilpasse formen på brynene til ditt ansikt.

Behandlingen varer som nevnt i opp til en måned, og for best og lengst mulig resultat anbefales det å pleie brynene med olje eller andre fuktighetsgivende produkter.

Obs! Etter behandlingen kan du ikke være i kontakt med vann eller sminke de neste 24 timene, så ikke book time rett før en hard treningsøkt!

                                                                                                                                                     

FØR                                             

ETTER

FERDIG RESULTAT

 

JERNBANEALLEEN 28, 3210 SANDEFJORD

POST@SANDEFJORDMEDISINSKEHUDPLEIE.NO

+47 910 08 575

  • Facebook
  • Instagram

Sandefjord Medisinske Hudpleie 2018 | Laget av Evmaco