LES MER OM

ipl

PRIS FRA 500 KR

IPL BEHANDLING


Hva er IPL?

IPL er et bredspektret lys med flere bruksområder, som har overtatt mange av funksjonene til tidligere laserbehandlinger, men som er mer effektiv og skånsomt. Vi arbeider med forskjellige bølgelengder hvor varmen omdannes til spesifikk energi i huden.


IPL mot overfladiske blodkar:

IPL er et instrument som avgir meget sterke lyspulser med bestemte bølgelengder. Lyset absorberes i blodet, og lysenergien omdannes til varme. Ved kraftig oppvarming skades karveggen, og blodkaret forsvinner gradvis i løpet av et par uker. Dettet kalles selektiv fotokoagulering, dvs. at man kan behandle en forandring i huden uten at nærliggende vev skades. Instrumentets håndstykke føres over det aktuelle området samtidig som det gis fortløpende pulser. Det kjennes som små stikk, og huden kjøles med isposer og Aloe Vera gel.
Noen ganger forsvinner blodkarene med bare en behandling, andre ganger må man ha flere

IPL behandling for Skinrejuvenation/hudoppstramming

Ipl varmer opp varmen «lurer» fibroblastene til å kickstarte kollagenproduksjon. En kan se på kollagen som byggesteiner som hjelper til å gjøre huden fast og fyldig. Huden vil føles «plumpet» og etter noen behandlinger vil det sees en reduksjon av fine linjer og rynker. Sandefjord medisinske anbefaler kombinasjonsbehandling av IPL  ,dermapen og gode hudprodukter

IPL mot Akne

IPL er effektivt mot AKNE. Den virker gjennom både fotokjemisk og fototermisk. Fotokjemisk: Absorpsjon av lyset som produserer frie radikaler er istand til å oksidere bakterier. Fototermisk: Reduserer aktiviteten i talgkjertelen. Før behandlingen vil vi behandle med avfettende og «uttørrende» produkter. Ved aknebehandling er det anbefalt to behandliger per 10 dag til en er kvitt sin akne. Vi anbefaler i tillegg gode hudprodukter, aknevennlig kosthold og noen ganger medikamentell behandling

Gjør det vondt?

De fleste vil kvekke til av det sterke lyset. Noen kan oppleve behandlingen som en lett smerte

 

Hvor mange behandlinger vil jeg trenge?

Hvor mange behandlinger en trenger kommer an på omfanget av problemet, noen kan ha god effekt etter en behandling, andre må ha to til fire behandlinger

Hvordan ser jeg ut etter behandling med IPL?

Du vil rett etterpå oppleve en lett rødme, denne forsvinner oftest i løpet av noen timer. Om ønskelig legger vi en lett fondation over for å dekke rødheten


Generell informasjon

Huden skal være så lys som mulig. Mørk hud inneholder mye pigment. Dette fører til at også huden rundt opphetes av lyspulsen, og ikke bare blodkaret. Resultatet kan bli en kraftig hudreaksjon.

Før Behandling

Unngå sol, solarium og selvbruningskrem minimum 4 uker før behandlingen. Vi renser huden for eventuell sminke/krem i behandlingsområdet.

 

Etter behandlingen

Det kan enkelte ganger oppstå vannblemmer med skorpedannelse. Ikke klø på eventuelle blemmer/skorper, da det vil kunne forårsake infeksjon og arrdannelse. Det kan, i sjeldne tilfeller, oppstå forbigående hyper- eller hypopigmenteringer, (mørke eller hvite”flekker”). Når det gjelder hud uten pigmentflekker og årer, kan det vanligvis legges på en foundation krem, og man kan gå direkte tilbake til arbeid. Det kan oppstå noe hevelse dagen etter, særlig under øynene og spesielt om morgenen. Dette gir seg vanligvis raskt. Noe tørr hud den første uken etter behandlingen er også ganske vanlig. Vi anbefaler at du bruker solkrem etter behandlingen i 4 uker.


Antall Behandlinger/tid Mellom Behandlingene:

Det er individuelt hvor mange behandlinger man må ha. Man kan regne med 1-4 behandlinger før man oppnår tilfredsstillende resultat med ca. 3 ukes intervall mellom behandlingene. Huden skal være helt leget før supplerende behandling.

 

Dette skjer før en behandling:

Sandefjord Medisinske hudpleie er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt. Du får derfor alltid en gratis og helt uforpliktende konsultasjon om ønskelig. Deretter går vi nærmere gjennom dine ønsker og forventninger til behandlingen. Vi tar også fotodokumentasjon ved oppstart av behandling og etter at de nødvendige behandlinger er avsluttet.


Etterbehandling:

Det viktig at du regelmessig pleier huden din for at resultatet skal vare på lengre sikt.  For å beholde resultatet anbefaler vi i tillegg vedlikeholdsbehandling. Denne har trolig også forebyggende effekt. Sandefjord Medisinske Hudpleie vil gi deg god informasjon om hupleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hudtilstand.


Viktig å tenke på etter behandling:

Vær svært forsiktig med sol etter behandlingen. Bruk dagkrem med minimum solfaktor 30, og unngå direkte soleksponering av det behandlede området i 4 uker. 

 

JERNBANEALLEEN 28, 3210 SANDEFJORD

POST@SANDEFJORDMEDISINSKEHUDPLEIE.NO

+47 910 08 575

  • Facebook
  • Instagram

Sandefjord Medisinske Hudpleie 2018 | Laget av Evmaco