LES MER OM

Filler og Botox

PRIS FRA 3000

FILLER OG BOTOX

Av fillere (hyaloronsyre) bruker vi både Teosyal og Juvederm. 

Botoxmerket vi bruker er Vistabel og Azzalure

Bli ditt vakreste jeg!

Årene gir deg fantastiske erfaringer og innsikt , som former personligheten din og gjør deg til den du er. Men enkelte synlige alderstegn som, bekymringsrynker, tørrhetslinjer og sure munnviker vil du kanskje være foruten. For de representerer jo ikke hvordan du føler deg innvendig.

Vi fremhever det beste i utseendet ditt! Ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon, så finner vi den beste løsningen for deg!

Med en god behandling kan du få tilbake hudens naturlige glød, og redusere aldringstegnene betraktelig.

Vi har fokus på behandlinger som gir et naturlig utseende, og at kunden skal kjenne igjen seg selv i de gode resultatene. Hos Sandefjord Medisinske Hudpleie behandler vi våre kunder med kun de beste og mest anerkjente merkene.

Vi tar sikkerhet på alvor

Trygge og anerkjente behandlinger:

Vi tar pasientsikkerhet på høyeste alvor. Derfor er det svært viktig for oss å hele tiden være faglig oppdatert på de behandlingene vi utfører,  slik at du som pasient til enhver tid, føler deg ivaretatt og trygg – både før, under og etter behandling.

Vi tilbyr kun oppdaterte, godt utprøvde og anerkjente behandlinger. Før behandlingen bruker vi god tid på konsultasjon, slik at vi får snakket sammen om hva du ønsker og hvilket behandlingsforløp du ønsker. Før behandlingen vil du få tilsendt et informasjonsskjema om den enkelte behandling, her samtykker du også til behandling.

Er du usikker på noe, eller ønsker å stille oss spørsmål? Ta kontakt for en hyggelig prat!

Hva er Botox?

Botulinum toxin er ett legemiddel som hemmer nerven å sende signaler til muskelen slik at den ikke trekker seg sammen, den får dermed en forbigående lammelse. Man får altså en muskel som slapper helt av og vi får da ikke rynker der botox er satt. Effekt av botox kommer etter 48-72 timer, full effekt sees først etter 2 uker. Generelt kan man si at botox varer mellom 2-4 mnd.

Botox er en trygg behandling men det er allikevel være viktig å være klar over at det kan være en viss risiko og evt bivirkninger.

-Manglende blokkering. Det kan være at bare deler av nerven rammes og flere behandlinger kan være nødvendig for ønsket resultat.

-Asymmetri: Ansiktet er normalt asymmetrisk og det kan derfor oppstå en variasjon i effekten mellom de to sidene i ansiktet.

-Tunge øyelokk: Legemiddelet kan synke nedover og gi forbigående svekkelse i de musklene som holder øyet oppe.

Migrasjon av botox kan gi tørre øyne og dobbeltsyn.

-Toxinet kan migrere over til en annen muskel enn den det er satt i, men dette er forbigående

-PÅ inn stikkstedet kan man få forbigående smerte og blåmerker. Kløe og hevelse kan forekomme.

-Pasienter med nervesykdom,(ALS, Myastenia Gravis, motorvnevropatier.

_Antistoffer mot botox. I svært sjeldne tilfeller kan kroppen danne antistoffer mot botox og man kan etterhvert få dårligere effekt kan ha økt sjanse for bivirkninger

-Hodepine, noen kan få lett hode pine noen dager etter at det er satt, men dette går relativt raskt over. Mange migrene pasienter kan ha god effekt av botox.

VIKTIG INFORMASJON  VED BEHANDLING AV BOTOX:

Når du har bestilt time til botoxbehandling hos oss, vil det bli sendt ut ett samtykkeskjema , som du må besvare og returnere til oss. På grunn av at Botox er ett legemiddel,  sjekker vår lege det skjemaet du har fylt ut, og du kan få  behandling av våre kosmetiske sykepleiere

Hva er en Filler?

Filler er en Hyaloronsyre , det er ett sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Den binder vann og har mange funksjoner i kroppen. Den er ett naturlig smøremiddel i kroppen, det er en bærer for vitaminer og mineraler, den er involvert i sårheling, den er ett smøremiddel i synnovialvæsken. Den er kollagenbeskyttende. I huden står den for å gi ett mykt og friskt utseende, elastisitet, fasthet og fuktbalanse.

Mengde hyaloronsyre i kroppen avtar med alderen. Allerede fra 25 års alderen starter vi å tape hyaloronsyre, ved 40-50 års alderen har vi i gjennomsnitt mistet 50% av kroppens naturlige «ungdomskilde». Kinn og kinnben vil miste fasong og bli mer innsunket. Rynker blir mer synlig og ansiktskonturene forandrer seg.

En filler er som regel et hyaluronsyre basert produkt som injiseres i huden for å øke hudens smidighet, fylle ut rynker og erstatte tapt volum.

Hylauronsyren har også effekt på hudens elastisitet slik at huden ikke så lett blir rynkete. Denne effekt kan vare ganske lenge. Fillere kan også brukes til leppeforstørrelse og til å fremheve leppekonturen. Behandling med fillere kombineres ofte med Botoxbehandling og medisinske rynke-kremer for å få den beste effekten. Hyaluronsyrebaserte fillere kan også være et nyttig supliment til ansiktsløft med eller uten kirurgi.

 

Hvilke behandlinger vi gjør med fillers:

Med alderen endres ansiktet vårt. Vi taper blant annet fettvev, beinstruktur, hyaloronsyre, kollagen og elastin. Alt dette fører til at vi får en rekke endringer Vi får ett volumtap, rynker, mørke ringer under øynene, huden blir slapp og hengete. Vi får mindre definisjon av ansiktskontur.

Med riktige behandlinger kan mye gjøres for å gjenskape sitt "gamle jeg". Vi er svært opptatt av å gi ett naturlig resultat, slik at du skal slippe å se annerledes ut

 

Ansiktskonturering:

Vi kan ved hjelp av fillers gjenskape kjevelinjer , hake og tinning.

 

Gjenskapelse av volum:

Ved å legge en filler i kinn og kinnbein, kan vi få ett "minifacelift". Ofte vil dette gi reduserte nasolabialfolder og rynker kan fylles ut.

Denne behandlingen kan også utføres på yngre personer som ønsker seg høyere kinnbein eller mer volum i kinn.

 

Mørke ringer under øynene:

Føler du at du ser trøtt ut og har mørke ringer under øynene?

På grunn av tap i beinstruktur blir øyehulen større med årene , dette kommer ofte til syne ved mørke "søkk" under øynene, og vi kan føle at vi ser trøtte ut. Ved å legge en filler i tear trough kanalen , kan dette få deg til å se mer våken ut.

 

Øyebrynsløft med filler:

Ved å legge en tynn stripe filler under øyebrynet , kan dette gi ett løft av brynet. dersom en kombinerer med Botox vil det gi ytterligere løft

 

Volum og spenst i lepper:

Leppene taper  også volum og blir mindre med alderen.

 Dessverre er det mange som  forbinder leppefiller med store ducklips.  Hos oss får du en nøye vurdering samt en samtale om hvilke behov akkurat du og DINE lepper har!!

Leppefiller er også til god hjelp dersom du sliter med tørre lepper.

 

Rynkebehandling:

ved å legge en tynn filler under rynken, kan rynken reduseres. Filler behandling er i tillegg svært positivt for hudstrukturen.

 

 "MINI FACELIFT":  (du kan se før og etterbilder under fanen som heter "Før/etter bilder")   
Med  Teosyal Redensity I, kan du oppnå svært gode resultat. For en trøtt, gusten og sliten hud. Dette er en helt ny behandlingsform, designet for å gjenvinne hudens glød. En mellom ting mellom tradisjonelle fillere og mesoterapi. Hensikten er å revitalisere huden volum, fuktighet og farge. Med flere små stikk vil huden få tilbake sin vitalitet. Redensity 1 inneholder aminosyrer, mineraler, vitamin og hyaluronsyre- det siste gir huden skikkelig fuktighet. For optimalt resultat anbefales 3 behandlinger med 3 ukers intervall. Selv om du kan se resultat etter første behandling. En behandling for alle aldre, når tegn på aldring oppstår. Eller når aldring har oppstått. Fine linjer kan forhindres, tap av elastin og kollagen forhindres å bli nedbrutt, tynn hud styrkes, rynker og furer kan glattes ut. Når huden aldres mister den fastheten, det betyr at vi får furer i ansiktet. Disse furene minsker hudens mulighet til å reflektere lyset, og fører til partier i ansiktet med mørke skygger, som under øyne og rundt nese og overmunn. Teosyal Redensity 1 er designet for å gjøre noe med dette. Jobbe i områder i ansiktet fr å tilføre ekstra fukt, glød og elastisitet. Samtidig minske rynker og fine linjer.

 

Ved å følge dette behandlingsprogram vil hudens gjenvinne sin mykhet, tetthet og glød. Denne behandlingen kan benyttes i ansikt, på hals, bryst og hender.

Volite Skinbooster:

Injeksjoner med "skinbooster" har helt unike egenskaper som gjenfukter huden på dypet, bedrer hudens kvalitet og gir et naturlig og friskt utseende. "Skinbooster" strammer også opp hud som begynner å miste sin elastitet og spenst.

«Skinboosters» er hudforyngelse i ordets riktige forstand

Huden forandres med alderen, aldringsprosessen gjør at huden både mister volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, det er hyaloronsyren i huden som binder vann og fukter huden innenfra. I tillegg det er også hyaloronsyren i huden som skaper volum, spenst og struktur i ansiktet. Når produksjonen av hyaloronsyre går ned kan mange oppleve at huden blir kronisk tørr, sensitiv og flassete. Noen opplever også at huden er mindre elastisk og at linjer dannes i huden.

Med alderen svekkes altså både kvalitet og mengde hyaluronsyre i huden, og kollagen og elastinfibre brytes ned. Denne prosessen gjør huden som tidligere nevnt både tørrere og mindre elastisk, i tillegg til at linjer og rynker dukker opp på hudoverflaten. Huden begynner derfor å «henge» eller «sagge», spesielt ved kjeven, munnpartiet og på halsen.

Men denne prosessen kan behandles og forebygges, for å holde huden sunn og spenstig lengre, på en diskret og naturlig måte. De unike egenskapene til disse injeksjonsbehandlingene noe som gjør at selv de minste linjer i huden kan behandles.

Bestill time til en uforpliktende konsultasjon, hvor vi sammen planlegger og finner ut av hva som passer akkurat deg!

 

Gjør det vondt ?

De fleste tror det vil gjøre vondt og kvier seg derfor for behandling. De fleste av våre fillere inneholder Lidocain (en lokalbedøvelse som er brukt av leger og tannleger), det er derfor ikke smertefult. Sandefjord medisinske hudpleie kan i tillegg tilby bedøvende krem. Dersom du har allergi for lidokain er det svært viktig å si ifra om dette. Det finnes også fillere uten lidocain .

 

Hvordan vil jeg se ut etter behandlingen?

Det er vanlig at man kan bli rød, hoven, øm og klø litt etter behandlingen. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av få dager.

Etter leppebehandling kan man være hoven opp til 2 uker etter behandlingen.

Det er svært viktig å ikke «plukke» eller berøre ansiktet med fingrene etter behandling. Ved leppebehandling, skal man ikke bruke leppepomade el noen former for leppestift rett etter behandlingen. Dette på grunn av infeksjonsfare..

 

Viktig å tenke på før behandling med filler

Bruk av medisiner/ helsekost:

To uker før planlagt fillerbehandling bør du unngå å ta kosttilskudd som vitamin E, omega 3, ingefær, gingo billoba, johannesurt, hvitløkstabletter, ginseng samt multivitamin, dette for å redusere risikoen for blåmerker.

Blodfortynnende medisiner som AlbyleE, Marevan, Ibux, aspirin gir fare før blødning . Dersom du bruker dette er det greit om du avklarer med din lege. Sandefjord medisinske hudpleie setter ikke injeksoner på Marevanbrukere.

Hvem kan ikke behandles:

Gravide/ammende

Personer under 20 år

Personer med Lidokainallergi

Personer med aktive infeksjoner i behandlingsomerådet

Feber

NB! Vi er svært opptatt av god hygiene og forebygging av infeksjoner. Derfor ber vi deg som skal ha injeksjonsbehandling om å møte usminket

 

JERNBANEALLEEN 28, 3210 SANDEFJORD

POST@SANDEFJORDMEDISINSKEHUDPLEIE.NO

+47 910 08 575

  • Facebook
  • Instagram

Sandefjord Medisinske Hudpleie 2018 | Laget av Evmaco