LES MER OM

diodelaser

PRIS FRA 375 KR

Sandefjord Medisinske Hudpleie ønsker å tilby sine kunder det beste som finnes på markedet innenfor hårfjerning. Det er to hårfjerningslasere som har dokumentert best effekt i forhold til hårfjerning. Den ene er Alexandritt-laser, den andre er Diodelaser 808 som vi har valgt.

Informasjon om diodelaser:

 Behandling med hårfjerningslaser, skjer i flere omganger avhengig av hårets vekstfaser. Håret har en livssyklus på 3 faser, det er kun i vekstfasen (anagen fase) at håret lar seg behandle, hårene befinner seg ikke i samme fase til samme tid. Derfor er det ingen laserbehandling som kan fjerne alle hårene etter kun en behandling. Det er derfor individuelt hvor mange behandlinger man trenger. Gjennomsnittlig antall behandlinger for kraftige brune/sorte hår på lys hud er 6-10 ganger. Lyse hår trenger ofte flere behandlinger. Effekten på sistnevnte, er avhengig av om det finnes pigment på hårroten. De med grått eller rødt hår vil ikke ha effekt på laserbehandling.

Alle kan i utgangspunktet behandles for hårfjerning, men følgende behandles ikke:

Har du diabetes, psoriasis, eksem, dermatitt eller annen sykdom bør du få rådgivning av lege før behandling.
Tar du medisiner som gir økt sensitivitet for lys, anbefaler vi at du ikke gjennomgår behandling.
Ingen behandling på mørke leverflekker eller tatovert hud.
Vi behandler ikke gravide.


Er det noen forberedelser som er nødvendig å gjøre før behandling?
Unngå solarium eller overdreven soling de nærmeste 2-3 uker før behandling da dette øker risikoen for midlertidig pigmentering. Pigmentering etter behandling ses imidlertid kun hos ca. 1 av 100 (1 %), forutsatt kyndig vurdering før behandling. Behandlingen er også mer effektiv jo lysere huden er. Du må ikke vokse, stripse eller nappe hårene de siste 4 ukene før behandling. Laseren virker kun på hårsekker som inneholder hår. Ikke bruk kvisekremer eller andre hudirriterende kremer, f. eks. peeling- eller slipekremer de siste par dagene før behandling. Begynn å barbere i minst 2 uker før behandling for å få flest mulig av hårene over i vekstfase. I vekstfasen inneholder hårsekken en tykk hårrot med et pigment som absorberer laserlyset. Laseren har ingen virkning på hår i hvilefase. Hårene skal være barbert samme dag eller kvelden før, vi trenger ikke å se hårene når vi behandler, da laserscanneren straks finner de mørke hårstråene i huden.

Er det nødvendig med flere behandlinger?
Kun hårsekker i vekstfase ødelegges under behandling. Andelen hår i vekstfase varierer i ulike regioner på kroppen. For eksempel hår på ben og armer har en aktiv vekstsyklus på 2-3 måneder og det er bare ca. 20 % som er aktiv. Hvor mye hår man har, beror på hvor mange hårsekker som er i en aktiv fase og hvor tett de sitter. Behandlingen må gjentas inntil alle hårsekker i det aktuelle område er varig ødelagt. Antall behandlinger avhenger derfor av hvilken kroppsdel som behandles. For å få et optimalt resultat anbefaler vi at du gjennomfører 6 til 8 behandlinger. Noen områder samt lyse, røde eller grå hår og eller tynne hår kan trenge flere behandlinger.Det er derfor individuelt hvor mange behandlinger man trenger. Gjennomsnittlig antall behandlinger for kraftige brune/sorte hår på lys hud er 6-8 ganger. For lyse, røde og grå hår trenger man ofte flere behandlinger. Effekten på sistnevnte, er avhengig av om det finnes pigment på hårroten.Hvor ofte må behandlingen gjentas?
Det er individuelt hvor mange behandlinger som er nødvendig, da dette har med hvordan den enkeltes hormonelle system fungerer. Som en pekepinn sier vi at ansikt behandles på nytt etter 4-6 uker, mens andre områder behandles med et intervall på 1-2 måneder. 

Noe vedlikeholdsbehandling må påregnes.  

 

JERNBANEALLEEN 28, 3210 SANDEFJORD

POST@SANDEFJORDMEDISINSKEHUDPLEIE.NO

+47 910 08 575

  • Facebook
  • Instagram

Sandefjord Medisinske Hudpleie 2018 | Laget av Evmaco