LES MER OM

Dermapen

PRIS FRA 2100 KR

Dermapen eller Collagen Induction Therapy er revolusjonerende innen anti-age behandling, når man ønsker hudforyngelse og noe løft uten kirurgi. Det er en avansert form for microneedling og reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling. Dermapen er en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. Et effektivt behandlingstilbud til alle hudtyper og alle hudproblemer! 

Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandle og hvilke utfordringer i huden vi vil jobbe med. 

 

Dermapen(Collagen Induction Therapy) hjelper mot blant annet:
- Oppstramming av huden, generell hudforbedring
- Pigmenteringer
- Akne arr
- Fine linjer, også rundt øyne og munn
- Reduserer pore størrelse
- Jevner og myker opp strekkmerker
- Bedring av kirurgiske og traumatiske arr

Er behandlingen smertefull?

De fleste som tar behandlingen syntes det kan være ubehagelig, men et kortvarig ubehag. Smerteopplevelsen kommer an på hva som skal behandles og hvor dypt man behandler. Pigmentbehandling for eksempel, vil ikke være vondt fordi det ikke er nødvendig å gå så dypt i huden.

 

Hvordan blir jeg seende ut etter behandlingen?

En vil se ut som om man er solbrent i 1-3 dager etter behandlingen. Noen planlegger derfor denne behandlingen i forbindelse med helg eller en fridag, mens de fleste synes det fint går an å gå på jobb dagen etter.

 

Hvor raskt vil jeg se hudforbedring etter behandlingen?

Man kan se effekt etter 1 behandling, men effekten skjer gradvis etter hver behandling, kollagen og ellastinproduksjon skjer gradvis, derfor vil man trenge 2-3 måneder før man ser endelig hudforbedring 

Dersom du koster på deg 20 minutter ekstra i Ledlysbehandling, vil rødheten reduseres betraktelig etter behandlingen.

 

Hvor mange behandlinger bør man ha?

 4-6  behandlinger gir vanligvis de beste resultatene.

Etter behandling vil du bli varm og lett til medium rød (solbrentrød) i huden(kommer an på hudtypen og hudtilstanden). Dette vil forsvinne i løpet av 2 til 3 dager. Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen for å unngå pigmenteringer. 

De aktive virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen, er produkter med ingredienser av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer . Tilsammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir deg en yngre hud, med en langt bedre hudkvalitet.Denne behandlingen skal ikke tas av de med:
- betennelse i huden
- eksem
- gravide/ammende 

Kremprogram til hjemmebruk tilpasses din hudtype og det er viktig at man investerer i hjemmeprodukter i tillegg til klinikkbehandling. Dette for å optimalisere effekten av behandlingen og bedre resultatene. 

 

 

Bio-Led Lysterapi rett etter dermapenbehandlingen?

 

Hva Bio-Led lys faktisk gjør:

Lysbehandlingen øker kollagenproduksjonen, reverserer celledød og øker tilhelingen. Når en celle styrkes med lysbehandling kan de få tilbake normal funksjon og lage nye blodårer, nervevev, beinceller, brusk etc. Lysbehandling reduserer inflammasjon og bidrar til at cellen tar opp næringsstoffer og oksygen fra omkringliggende vev og blodkar. 

 

Hvordan foregår behandlingen?

Du ligger med fukt og en rekke ative  maske. 

Du må ligge med briller og lyslampen over deg i 20 minutter

 

JERNBANEALLEEN 28, 3210 SANDEFJORD

POST@SANDEFJORDMEDISINSKEHUDPLEIE.NO

+47 910 08 575

  • Facebook
  • Instagram

Sandefjord Medisinske Hudpleie 2018 | Laget av Evmaco