PRP-Behandling: Naturlig skjønnhet fra innsiden og ut

Er du på utkikk etter en naturlig tilnærming til anti-aging? PRP-behandling gir deg muligheten til å forbedre hudens utseende og kvalitet uten bruk av kunstige tilsetningsstoffer.

PRP står for blodplateberiket plasma, og det unike med denne behandlingen er at vi bruker ditt eget blod. Plasmaet er rikt på næringsstoffer, hormoner, vitaminer og vekstfaktorer som naturlig stimulerer produksjonen av kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden. Resultatet? En hud som er både fyldigere, elastisk og bedre hydrert.

Ikke bare for huden

PRP-behandling kan også brukes til å stimulere hårsekkceller i hodebunnen, noe som kan begrense og til og med stanse hårtap, samtidig som det fremmer ny hårvekst.

Fordelene med PRP

  • Begrenser og stopper hårtap
  • Reduserer fine linjer og rynker
  • Forbedrer hudkvaliteten
  • Øker hudens elastisitet og fuktighetsnivå
  • Reduserer aknearr og hyperpigmentering

Viktige begrensninger

PRP-behandling er ikke egnet for personer med kreft, blodsykdommer, hudinfeksjoner, autoimmune sykdommer, eller for gravide og ammende.

Hvordan foregår behandlingen?

Omtrent 10 ml blod blir tatt fra en vene i armen. Blodet sentrifugeres deretter for å isolere plasmaet. Etter dette er gjort injiseres plasmaet direkte inn i huden.

Før og etter behandling

  • Før: Drikk rikelig med vann, spis sunt, og unngå fet mat og alkohol 1 døgn før behandlingen.
  • Etter: Unngå NSAID-medisiner, ansiktsvask, krem, sminke, alkohol, svetting og direkte sollys i en kort periode etter behandlingen.

Behandlingsplan

Vi anbefaler en kur på tre behandlinger for optimal effekt, og de fleste trenger bare en årlig oppfølgingsbehandling for å opprettholde resultatene.

Vil du høre mer om dine muligheter med PRP-behandling? Bestill en konsultasjon hos en av våre dyktige behandlere i dag.

Bestill konsultasjon

Hos oss kan du få en uforpliktende konsultasjon for kun kr 450,-. Når du kommer til konsultasjon hos oss setter vi av en halvtime. Her tar vi en samtale om ønsker og behov, vi ser på huden din, tar bilder av deg og finner sammen ut av hvilken behandling som passer for akkurat deg.
Bestill nå