Ta kontroll over hårtapet med vår klinisk utprøvde hårfiller

Er du en av de mange som opplever hårtap og ønsker en effektiv, men ikke-kirurgisk løsning? Vår banebrytende hårfiller kan være svaret du har søkt etter.

Vår hårfiller er en injeksjonsgele som inneholder en unik blanding av 0,7% hyaluronsyre og spesialiserte peptider. Denne kraftige kombinasjonen stimulerer blodstrømmen og gir næring direkte til hårcellene, noe som fremmer hårvekst.

Raske og varige resultater

Forvent synlige forbedringer etter bare fire behandlinger. Vi anbefaler et behandlingsforløp som består av fire økter med to ukers mellomrom, etterfulgt av månedlig vedlikeholdsbehandling i 4-6 måneder for best mulig resultat.

Komfortabel behandling

For å gjøre opplevelsen så behagelig som mulig, tilbyr vi en bedøvelseskrem som du kan hente fra klinikken før behandlingen. Kremen skal påføres og virke i 45 minutter før behandlingen starter.

Viktig informasjon

Vær oppmerksom på at denne behandlingen ikke er egnet for gravide eller ammende.

Spørsmål?

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er her for å gi deg den veiledningen du trenger for å ta en informert beslutning.

Bestill konsultasjon

Hos oss kan du få en uforpliktende konsultasjon for kun kr 450,-. Når du kommer til konsultasjon hos oss setter vi av en halvtime. Her tar vi en samtale om ønsker og behov, vi ser på huden din, tar bilder av deg og finner sammen ut av hvilken behandling som passer for akkurat deg.
Bestill nå